Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: MAYA

2012. március 19. - panettone

 Maya 1 év körüli ivartalanított cocker spániel kislányka!

Az egyedüllétet nehezen viseli, de szobatiszta. Gyerekeket nagyon szereti, de pici gyerek
mellé nem ajánlott, hiszen még Ő maga is gyerek, folyamatos ugrálásával, energikusságával könnyen fellökheti a kicsiket. Más kutyákkal nagyon jól kijön, és
szeret játszani velük, de a cicákat nem igazán kedveli.

Csak sportos fiatalos gazdiknak ajánljuk, akiknek van idejük elvinni kutyaiskolába, hogy megtanuljon szépen sétálni, és nem össze-vissza szaladgálni. Pórázról elengedni nem lehet, mert nagyon rakoncátlan, könnyen átszalad az út másik oldalára, stb. Nagyon kedves, bújós, pusziosztó, semmilyen agressziót nem mutat sem más kutyákkal, és emberekkel szemben sem. Mindenkivel nagyon kedves.

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnéd ezt a főnyereményt otthonodban tudni, és nagyokat sétálni Vele, akkor ne habozz, hívd Juditot a 06/30/998-3947 telefonszámon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Mayánk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr24326127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása