Üdv a Cocker Rockerek világában!

Heti gazdikereső: Shake

2015. május 05. - panettone

shake.jpg

Shake 2014 májusi születésű, breton spániel keverék kan.

Shake közepes méretű, 55cm magas és 17 kilós fiúcska. Gyermekkorát egy kb. 2×2 méteres fatákolmányban töltötte, amiből csak úgy látott ki, ha két lábra állt. Szerencséjére a “gazdái” költözésre hivatkozva váltak meg tőle december végén. A kutya teljesen szocializálatlanul került gondozásunkba, korához képest fejletlenül, oltások nélkül, soványan és félt az emberektől….De szerencsére ez már a múlt! 

Shake egy örökmozgó igazi rossz kölyök, játszik, ugrál, rágcsál, az emberekkel barátságos, érdeklődő. Mióta nálunk van, erőteljesen növésnek indult és elkezdett fejlődni, a szőre hihetetlen dús és csillogó lett, a szemei pedig élettel teltek és mosolygósak. Már megtanult pórázon sétálni, nagyon okos, fogékony, megfelelni vágyó, póráz nélkül is szépen szót fogad. Kutyákkal játékos, akár második kutyusnak is mehet. Nagyon mozgékony, ezért mindenképp kirándulós, aktív gazdit keres. Még kamasz, ezért rág rosszalkodik, ha unatkozik. Szobatiszta. Lakásba vagy kertesházba bejárással keres gazdit. Nem ugatós, de elég határozott, mély hangon jelzi, ha valami történés van. Szóval ha valaki szeretne egy kajla kamaszt, aki igen egyedi külsővel, hihetetlen aktivitással, de ugyanakkor hatalmas szerető szívvel rendelkezik, akkor ő Shake-re várt eddig.
Oltva, chippezve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe
.

Érdeklődni: 0670/365-5276

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr657431780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása