Üdv a Cocker Rockerek világában!

Veletek együtt 2012-ben is!

2011. szeptember 19. - panettone

Szép számmal érkeznek a képek a 2012-es évre tervezett naptárunkhoz idén is. Reméltük. hogy így lesz hiszen szívmelengető dolog reggelente a falon megpillanatani azokat akik a legkedvesebbek nekünk a saját...az menetett...az ideiglenes...vagy ismerőseink, barátaink spánieljeit.

És megnyugtató is egyben, hiszen a naptárakért cserébe kapott 1000,- forintos adományokból tudjuk az év elejei hideg, téli hónapokban  megoldani a falka ellátását.

Idén ahogyan tavaly is változatlan feltételekkel és módon lehetőség van rá, hogy kedvenceitek szerepeljenek a 2012-es spániel fajtamentés naptárában. 

Tehát aki szeretné, hogy kedvence fotója megjelenjen, és erre hajlandó 1000,- forintot adományozni (a spanielmentés 10918001-00000098-44870000 számlaszámára, jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület) automatikusan kap egy példányt a fenyő alá.

Lehetőleg nagy felbontású, jó minőségű képeket küldjetek a spanielmentes2011naptar@gmail.com címre. A kutya nevével és "naptár fotó" megjelöléssel. Mazsolázzatok és gyosan küldjétek a képeket - a szerkesztőnk és a nyomda már várja. Hiszen szeretnénk a fa alatt tudni idén is.

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr883238199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása