Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: DÁNIEL!

2011. augusztus 09. - panettone

Dániel, felnőtt ivartalanított arany színű angol cocker spániel kan.

 DSC06976

Dániel hátrahagyta a múltat, elfelejtette a rosszat és most bizakodva tekint előre, remélve, megtalálja álmai otthonát. A kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről került gondozásunkba.DSC06974

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dániel rendkívül kedves, embercentrikus, ragaszkodását kezdetben egyedülhagyáskor a lakásban elérhető holmik rombolásával is kifejezte, azonban mára megtanulta, az ideiglenes gazdi hazajön, nem kell aggódni. Már az ételéért sem verekszik, hisz tudja, mindig lesz mit ennie. Igazi családi kutyává fejlődött, így remek társa egy két éves gyereknek, de még mindig keresi az igazit.

DSC08365

 

Dániel üzenete: Jóképűnek mondott, kedves, ragaszkodó, ám egyedül maradni nem tudó 6 éves fiatalember keresi élete párját. Neked nincs kutyád, nekem nincs gazdám. Találkozzunk!

DSC08041

 

 

 

 

 

 

 

 

Dániel felől érdeklődni, örökbefogadásáról bővebb információkat kérni a 06-30-998-3947-es telefonszámon Judittól lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr33137136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása