Üdv a Cocker Rockerek világában!

Örökre hozzánk tartozol... - Kulcsi és Stanley története

2014. október 05. - panettone

 

Ma van a szülinapom...

 

Ha visszatekintek, elmondhatom, hogy sosem akartam két kutyát. Egy kutyust szerettem volna. De ma szülinapom van. Ez a mese kicsit más, kicsit rendhagyó, mint eddig, mert ez a nap egy kicsit rólam szól. Rólunk. 

Kicsivel több mint 8 hónapja megérkezett hozzám egy kislegény, Aki bajban volt. Nagyon nagy bajban. És Spanci nem akarta cserbenhagyni. Tegnap pontosan 8 hónapja beköltözött hozzám rehabilitációra, mert nagyon komoly műtéten esett át, nem csak a járása, hanem az élete függött tőle.


stanley1.jpg

 

Amin keresztülmentünk, arra nincsenek szavak, aki végigkövette, csak sejtheti, milyen köteléket ad egy kutya és egy ember között, ha egymásra vannak utalva minden percben, minden mozdulatban, mert a kutya szó szerint se mozogni, se pisilni nem tud segítség nélkül. Akik nem éltek át hasonlót, nem tudhatják, milyen egy mozgásképtelen kutya mellett lenni a nap 24 órájában, félóránként forgatni, kétóránként tornáztatni, naponta kétszer fürdetni, pelenkáztatni, levegőre vinni, megtenni mindent, és még annál is többet, hogy egyszer talpra álljon. Nektek, akik segítettetek, megigértem, hogy talpra állítom, ha addig élek is.

stanley1_1.jpg

Neki pedig megigértem, ha talpra áll, velem maradhat

Hónapokon át küzdöttünk, és Stanley ma már szalad. Nem úgy szalad, ahogy társai, de ő így boldog. Talán boldogabb mint valaha. Mert ő nem kellett senkinek. Elhagyták. Megtalálták. Leadták. Örökbefogadták. Megint ellhagyták. Megtalálták. Hazavitték. De ők is leadták... Pedig a legjobb szívű lélek, akivel valaha is találkoztam. Innen Ő már soha többet nem fog sehova menni. Mert mi együtt vagyunk egy CSALÁD.

Stanley! Ma van a szülinapom, és a Tiéd is...

 

Mert két kutyás lettem... Mert mától örökre hozzánk tartozol!!!! 

Nézzétek meg ezt a csodálatos videót, és megértitek, hogyan találhatott egymásra ez a két szív:

 

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!
https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr956762431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása