Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT Gazdikeresője: KEFIR

2014. február 10. - panettone

Kefir egy 5 év körüli tündérmanó, spániel-pincsi keverék fiúcska

kefir2.JPG

Ez a kisfiú rengeteg örömet fog okozni leendő gazdijának. Idegenekkel eleinte tartózkodó, de akiket már ismer és szeret, azokat kitörő örömmel, mosolyogva, farokcsóválva üdvözli.

kefir3.JPG

Örömében szereti fel-alá hurcolászni plüssállatait (akár az olyan méretűeket, mint Ő maga), majd dolga végeztével helyére cipeli az “áldozatot” és azon szunyókál.

kefir4.JPG

Emberekkel szemben teljesen megbízható, így bátran ajánljuk akár nagyobb, akár kisebb gyerekek mellé. Kefir szereti az eseménydús életet, nagy sétákat, a mókát és kacagást.

kefir1.JPG

Közepes energiaszintű, így nem igényel mindennapos, több òràs sétákat, de hàlàs érte, ha erre mégis alkalma nyílik. Pòràzon szépen sètàl ès nem húz.

  1. kefir5.JPG


Idegen kutyákkal eleinte feszült a viselkedése, de ha rájön, hogy nincs mitől tartania, akkor jól szocializált kutya módjára szaglászgat tovább. Lakásban nem rombol, nem hangoskodik feleslegesen és szobatiszta, azonban az asztalon magára hagyott, kutyák számára elérhető ételért felelősséget nem vállal.


kefir7.JPG

Kefir tűkön ülve várja, hogy családja végre rátaláljon és hazavigye! Ha úgy érzed, életed még nem teljes és Kefir lehet az, Aki betölti ezt az űrt, hívd ideiglenes befogadóját 18 óra után a 06/30/758-21-99-es telefonszámon!

 kefir9.JPG

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Kefirünk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr375806751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása