Üdv a Cocker Rockerek világában!

A Boldogság kapujában állunk...

2013. szeptember 22. - panettone

Bizony, mostanra elmondhatjuk, hogy olyan állapotok uralkodnak az új Spánielfarmon, hogy szép lassan elkezdhetjük a beköltözést. Nektek köszönhetően a házban haladnak a kivitelezők, hiszen több mint 600.000 Ft-ot gyűjtöttetek össze nekünk. A vízszerelési munkálatokkal elkészülődtünk, az emésztő is elkészült, tehát a legfontosabb feladatokat kipipálhatjuk.

koltozes1.jpg

Jelenleg is folynak a munkálatok annak érdekében, hogy végre megnyíljon az a bizonyos kapu a Spánielmentés előtt.

koltozes.JPG

Továbbra is szükségünk van Rád- Rátok...

 

Ugyanis a költözés szintén hatalmas horderejű dolog az életünkben – kevesen vagyunk, nem tudjuk egyedül átvinni a kutyákat, nem tudunk egyedül berendezkedni, bepakolni, és elvégezni  az utolsó simításokat. 

koltozes5.jpg

Egy jelentős mérföldkő ez a Spánielek reményteljes életében!

koltozes6.jpg

2013. szeptember 28-29. nagy nap a Spánielmentés életében!

Elhatároztuk, lesz, ami lesz, mi bizony költözünk. DE és megint ott van az a fránya „de"... Ehhez segítő kezekre van szükségünk. Segítő kezek ahhoz, hogy a kutyák szépen lassan átszállingózhassanak Dunaharasztiból Szigetszentmiklósra. Segítő kezek ahhoz, hogy megmozgathassuk a bútorokat, és át is kerüljenek az új Spánielfarmra. Segítő kezek ahhoz, hogy ezek a bútorok bekerülhessenek a végleges helyükre, és be tudjunk pakolni teljesen. Mindeközben természetesen folynak a Spánielfarm végleges elkészüléséhez szükséges feladatok, így segítőkezeket várunk ehhez is.

koltozes3.JPG

Fentiekhez lenne szükségünk Rátok...

Kérjük, hogy ha tudnál minket támogatni a fentiekben, akkor jelezd segítőszándékodat a spanielmentes@gmail.com címen. Az emailbe írd bele, hogy melyik napon tudnál jönni segíteni, és pontosan miben. Írd bele azt is, hogy tömegközlekedéssel szándékozol kijutni, vagy autóval – ha autóval, akkor mekkora autóval (ugyanis szükség lesz néhány nagyobb rakterű autóra is). És végül, de nem utolsó sorban kérjük, írd bele azt is, hogy hányad magaddal jössz, hogy tudjuk pontosan, hány segítő kézre számíthatunk!

koltozes2.JPG

 

És itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy ismételten köszönetet mondjunk azoknak, Akik lemondtak egy kávéról, egy tábla csokoládéról, vagy egy zacskó chipsről azért, hogy közel 60 kutya sorsán változtassanak!

Ha úgy érzed, Te is tudnál segíteni akár 500 Ft-tal, akkor kérjük, tedd meg - TEDD MEG MOST!

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület. 
Közlemény: spánielfarm

 

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!
https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr495528350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása