Üdv a Cocker Rockerek világában!

Minden simogató kéz, minden kedves pillantás életben tartja a reményt!

2013. augusztus 07. - panettone

Újra annyian vagyunk, mint égen a csillag!  

 

Pillanatnyilag két különösen fontos projekten dolgozunk. Az első a rövid távú: Mit fogunk enni? A második a hosszú távú: Hol?

A rövid távú projektet azokra a vészterhes pillantásokra alapozzuk, amivel a Kétlábú méregeti a táptartókat. Pedig mi őrizzük, védjük, de oly kevesen vagyunk erre a feladatra, hogy mire minden őrző-védő jól lakik, addigra csak a sóhajok maradnak: „Mi lesz holnap?

Az árva kutyák üzenete - Neked

A hosszú távú projektet pedig arra alapozzuk, amit a kutyáink gondolnak: bármennyire is szeretünk nagyokat futni a réten, bármennyire is jó a kétlábúval összebújni a füvön, bármennyire is jó, hogy mindig van kivel osztozni egy hosszú-hosszú fadarabon, csak jobb lenne, ha tartozhatnánk egyesével valakihez! Legtöbben még emlékszünk arra, milyen is volt gazdis kutyának lenni, még akkor is, ha sokszor maradt el a kutya vacsorája, még akkor is, ha simogatás helyett csak egy-egy "mi van már te büdös dög" jutott nekünk osztályrészül. De mi hisszük, hogyha a kétlábú hisz bennünk, akkor valahol van egy rendes Gazdi, egy szerető család, Aki valamelyikünkre vár... mert mi nagyon mennénk már!

DSC06289

Mennénk, mert tudjuk, amit tudnunk kell: tudunk újra bízni, még mindig tudunk szeretni. Mindannyian oltva, chipelve és ivartalanítva vagyunk, vállaltuk, hogy neked erre már ne legyen gondod! Neked tehát nincs más dolgod, csak nézd meg a képeinket és keresd az alkalmat arra, hogy személyesen is találkozzunk. A képeinket itt találod: www.spanielmentes.hu


Ha otthont adsz valamelyikünknek, cserébe lesz egy saját szerencsecsillagod!


Ha szeretnéd, de még nem lehet saját kutyád, akkor se keseredj el! Szűkösen ugyan, de szeretettel várunk! Gyere, ismerj meg minket, és válasz egyet közülünk! Egyet, akit szívesen látogatnál, patronálnál. Minden simogató kéz, minden kedves pillantás életben tartja a reményt, hogy érdemes várni... talán épp Rád!

DSC06287
Talán össze sem kell foglalnom: gazdi jelöltekre és adományozókra lenne nagyon nagy szükségünk ahhoz, hogy együtt maradhassunk itt, ahol biztonságban kivárhatjuk, míg mindannyian egy szerető család hűséges kutyájaként révbe érhetünk. Segíts kérlek, nagyon számítunk rád!

Tárgyi adományt szeretnél eljuttatni hozzánk? Esetleg eljönnél megsimogatni, megsétáltatni valamelyikünket?
Kérjük, hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot!

 

Pénzbeli adományt szeretnél eljuttatni nekünk?


Unicredit Bank 10918001 - 00000098 - 44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.
Közlemény: Adomány

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr845447565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása