Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: EPER

2012. május 21. - panettone

Édes, mint az eper, megfűszerezve némi bájjal, simulékonysággal és kedvességgel - Ő Eper, a 10 év körüli spániel fiúcska, akiről igazából rosszat nem lehet írni.

Kép 712

 

Kedvességével egyenes arányban van a szépsége is, amit csodálatos hajkoronája pluszban tetéz - persze csak akkor, ha szépen, rendben van tartva. Sajnos eredeti gazdája nem volt híve a rendszeres fésülésnek, ápolásnak, ezért jelenleg meg kellett szabadítanunk e csodától. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a sok siminek, no meg a természetnek köszönhetően nem sokára újból megnő Neki.

DSC06131 (Másolás)

 

Eper élete idáig nem sok örömmel áldotta meg Őt. Ezért olyan otthont keresünk Számára, ahol tényleg megbecsülik és értékelik kedvességét. Ahol viszonozzák azt a határtalan szeretetet, amit képes adni a Gazdinak.

Kép 699

Gyerekekkel, más kutyákkal is szépen el van, szeret játszani, labdázni. Korát meghazudtolva képes bárhova elkísérni, és természetesen kitartóan, nyugodtan vár Rád, ha éppen dolgod van.

DSC06136 (Másolás)

 








Ha szeretnél megismerkedni ezzel a hatalmas kinccsel, akkor ne habozz sokáig, hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, és beszélj meg egy randevút Eperrel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Eper sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr34530108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása