Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: FÜLE

2012. február 13. - panettone

 Füle 2 év körüli, ivartalanított fiúcska

Az országút mentén kóborolt, csapzottan, ázva-fázva, tele bogánccsal. Ma már jól ápolt, tiszta, igazi ágyban alvós kutyuska, aki azonnal jelzi, ha ki akar menni a dolgára, tehát kényesen szobatiszta.

DSC02111

 

Neki tényleg nincs másra szüksége, mint egy meleg otthonra, és a gazdi ágyára, a gazdi mellett. Nem is marad meg máshol, csak ágyban, párnák között, főleg akkor, amikor a gazdi is ott van. Ha nincs, akkor mindenhova hűségesen követi Őt.

DSC02610

 

 Termetre nagyon picike, igazi kis szőrgombóc. Gyerekek mellé is ajánljuk, de leginkább egyke kutya szeret lenni, mert a sok kutyát nem bírja, fél tőlük, és bevédi az ételét. Egyedül lenni nem szeret, hosszan sír a gazdi után, maximum 1 órára lehet Őt egyedül hagyni.

 

DSC02612

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnéd megismerni ezt a gyöngyszemet, és boldoggá tenni kicsi életét, akkor hívd Jankát a 06/30/512-4480 telefonszámon, és beszélj meg Vele egy időpontot, amikor találkozhatsz kicsi Fülével. Egy biztos: benne nem fogsz csalódni, ha nincs, akivel megoszd az ágyadat, és ha egy igazi, hűséges kis társra vágysz!

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Fülénk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr734100433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása