Üdv a Cocker Rockerek világában!

Túl egy csendes Novemberen...

2011. december 15. - panettone

Megkéstünk a novemberi beszámolóval, mert nem lett volna túl szép

Ugyanis novemberben nem adtunk örökbe egy kutyát sem, viszont befelé jöttek.

 

 

Jöttek az utcáról, jött kutyánk gazdától olyan állapotban, hogy nem láttuk a kutyát a szőrétől, és jöttek gyepmesteri telepről.

 

 

De inkább vártunk a beszámolóval, hogy jó hírt hozhassunk. Sikerült "elintézni", hogy 8 kutyánk már szerető családban ünnepelhesse a Szeretet Ünnepét.

 

 

 

 

 

 

Így elköltözött Channel és Rocco, Stopli és Meggy, Ámor és Cupido. Valamint két régi motorosunk is a révbe érés határán áll.

 

Vagyis Buborék annyira nem, Ő már márciusban otthon volt, csak Saci, ideiglenes befogadója küzdött az ellen, amit mindenki tudott: Buborék már nem megy sehova. Bár papírunk még nincs arról, hogy Buborék végleges és nem ideiglenes, de végre Saci levette a hirdetéseket és erre kért minket is.

 

És Berci. Bizony, a mi kis Bertalanunk is próbaidős. Ehhez kellett egy idieiglenes befogadó (itt is köszönjük Krisztának, hogy nem hagyta Magát eltántorítani Bercinktől), kellett, hogy meglátogassa nagyikáját és a szomszédok végre észrevegyék ezt a gyönyörűséget. Patakparti séták, egész napos simogatás fogadta a mi Bubunkat, reméljük bírnak majd a hatalmas energiával, ami Berciből árad. Már csak néhány nap, és Sztereó is új otthonba költözik, de ezt még ne kiabáljuk el.


Szóval a december mindenképp jól indul, és bár a távozók helyére érkeztek újak, legalább csak feleannyira keseredünk el egy-egy újabb bajban lévő spániel miatt, mint novemberben.
 

Új lakóink képei: http://gallery.site.hu/u/Cocker_Rocker/Gazditkeres/

Túl vagyunk két remek hangulatú rendezvényen

Ahol összeségében 267 ezer forint adományt gyűjtöttünk. Ebből most rendelhetünk annyi tápot, amivel az amúgy is szűkös januárt kihúzhatjuk - ez előreláthatólag 150 ezer forint körül lesz, a fennmaradó összeget természetesen átadjuk állatorvosunknak, így legalább a novemberi ivartalanítások, oltások árát rendezni tudjuk. De nem dőlhetünk hátra hiszen az állatorvosi számlánk ennek a sokszorosa, és a vásárolt táp se lesz elég olyan sokáig, hiszen jön a tél a hidegek beálltával emelni kell az adagot, így kérjük aki teheti gondoljon a spanikra és ha meengedheti magának továbbra is támogasson minket, hogy senki ne feküdjön le korgó gyomorral  a januári hideg éjszakákon.

Sajnos lassan végére érünk a tüzifa készletünknek is

Így az egyre hidegebb éjszakák átvészeléséhez tüzelőre: fára, szénre lenne szükségünk. Hiszen a bekerülő ebkék folyamatosan mennek ivartalanításra, előtte fürdenek és nyiratkoznak, ami a fagyos, hideg lakásban nem csak nem kellemes, de veszélyes mutatvány is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soha ilyen zsúfolt még nem volt a naptárunk

Segítőinknek itt szeretnénk köszönetet mondani, hiszen új "kollégák" és a régimotoros spani bolondok első szóra siettek a segítségünkre és oszlottak két csoportra, hogy helyt tudjunk állni szombaton a Lurdy ház- ZooDomjában szombaton, illetve szombat-vasárnap az Aréna plázában.

Külön köszönet a ZooDom-nak és az ott dolgozóknak akik egész évben hónapról hónapra fogadták kis védenceinket! És most is szorgalmasan gyűjtik az ott parkoló bevásárló kocsinkba az adományokat Brutinak és a többiekenk!

ZooDom-os képek a gallériánkban: http://gallery.site.hu/u/Cocker_Rocker/SpaniBulik/Zoodom1210/

 

 

 

 

 

 

És az idei évünket a NőiPortál és az Imix csapata tette színessé és érdekessé

Ugyanis a lányok megszerveztek és lezavartak egy nagysikerű, kétnapos Spánieles hétvégét és jótékonysági koncertet a mi kis gazdikeresőinkkel. Akik nevében ezúton szeretnénk kifejezni a hálánkat!

 

 

 

 

 

Rita fantasztikus képei szintén a galériában leshetők meg erről a fantasztikus rendezvényről: http://gallery.site.hu/u/Cocker_Rocker/SpaniBulik/Arena1211/       

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már csak alig néhány hét van hátra ebből az évből, de természetesen most sincs idő megállni

Kérjük, vigyétek hírét a Spániel Fajtamentés 2012-es Naptárának. Minden a naptárra kapott adomány forintból a kutyáink ellátását fedezzük, vagyis ennek függvénye, hogy hány kutya kerülhet a gondozásunkba és nem hiszem, hogy jövőre könnyebb dolgunk lesz. 

Így ért véget a november és így kezdődött el a december

Remélem mindenki, aki szívén viseli a gazdikereső spánielek sorsát, talált néhány szívmelengető pillanatot, amire érdemes lesz visszagondolni, amikor újabb kutya ellátásához kell erőt meríteni.

Köszönjük a segítőinknek, akik ebben a hónapban is helyt álltak Tökölön, vagy rendezvényeken és azoknak is akik gondozzák, óvják az ideiglenes gondozásukban lévőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr873465611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása