Üdv a Cocker Rockerek világában!

Eltörölhetjük előző életünkben elkövetett baklövéseinket?

2011. október 25. - panettone

Megváltható a lelki béke? Tisztára mosható a karma? Ki tudja...


Ki tudja min áll vagy bukik: a jólét melyik oldalára születtünk? Adhatunk, vagy adományokra utalva kell várnunk sorsunk jobbra fordulását. Szégyenletes dolog az állatvédők állandó "tarhálása", kéregetése, de nem azért mert kérünk - hiszen ez nekünk a legszégyenletesebb -, hanem azért, mert kutyák - esetünkben spánielek tucatjai - kerülnek olyan helyzetbe, hogy életben maradásuk, biztonságos elhelyezésük, gyógyíttatásuk minden anyagi erőforrásunkat kimeríti.

DSC00610

Én most mégsem kérek pénzt, adományt... Csak egy percet az életedből!  Hogy gondold végig:


Milyen szerencsés vagy, amiért a jólétnek arra végére születtél, ahol a sorsod alakulása csak Tőled függ. És ne feledd, a gazdagság nem annak függvénye, hogy mennyi pénzt, értéket birtokolsz, hanem annak, hogy hányan élvezik ennek biztonságát.

DSC08057
Várok, csak várok... Rád!


Segíts!  

Fogadj be ideiglenesen kutyáink közül, gyere és segíts nekik a menhelyünkön, vagy légy az Őrangyala valakinek... Ha másért nem, csak a jóérzésért, mennyire szerencsés vagy, hogy Te vagy az, aki adhat, és nem az, aki reményvesztetten várja, hogy lehajoljanak hozzá, megsimogassák, hazavigyék, vagy legalább megsétáltassák. Hát ezért az érzésért segíts!

DSC00915

 

DSC00764

 

Ha szeretnél Valaki őrangyala lenni, részleteket itt találsz:

http://cockerrocker.blog.hu/2011/10/24/leszel_az_orangyalom?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

Ha tudsz bármiben segíteni, akkor kérlek, írj a spanielmentes@gmail.com email címre!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr83329522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása