Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: LONDON

2011. szeptember 05. - panettone

 London 5 éves fekete angol cocker spániel kanocska

DSC06600

 

"Gazdái" úgy gondolták, fontosabb számukra a külföldi karrier, minthogy a családtagjukat gondozzák élete végéig, így a derecskei állatvédőkhöz kívánták leadni, ahol helyhiány miatt már nem tudták fogadni. Mivel az elhatározás, hogy Londonnak menni kell erősebb volt, mint a szeretet, amivel gondoskodni kellet volna Róla, így elkerülendő az altatását, utcára tevését, fogadtuk Londont.

Kép-3804

Mint minden kutya, akivel "gazdái" így elbánnak, nagyon megrettent, összezavarodott. Hetekbe tellett, mire újra boldogan focizni kezdett, mire elhitte, simogatni szeretnénk, nem bántani.

DSC06596

Olyan gazdát keresünk Számára, ahol mindig talál focipartnert, sok türelemmel és simogatással visszaadják a hitet Neki, hogy az otthon az a hely, ahol mindig akad simogató kéz és nem rettennek meg, ha az újabb költözés miatt esetleg ismét megzavarodik, kapkod.

DSC06499

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél Londonnal megismerkedni, hívja a 06-30-998-3947-es telefonszámot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Londonunk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr783203996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anima29 2011.09.06. 22:56:50

Beleszerettem Londonba!!Mindenféleképpen telefonálni fogok,mert szeretném örökbe fogadni.

panettone · http://www.spanielmentes.hu 2011.09.07. 13:16:37

@Anima29: Nagyon várjuk a hívásodat:) Remélem, boldogok lesztek együtt.
Zsuzsi
süti beállítások módosítása