Üdv a Cocker Rockerek világában!

Artistáink sorban: Peppenke

2010. december 06. - panettone

Peppenke a Bolha Cirkusz legfiatalabb tagja,mindössze félévesre becsült, cavalier king charles spániel szukácska. A csapatba kerülése sem volt túl szokványos.

 Egy fórum társunk tett közzé egy segítségkérést a netboardon:

"AUTÓBÓL KIDOBTAK EGY KISKUTYÁT, A TESTVÉREM SZEME ELŐTT, SZIGETBECSÉN,RENDSZÁMOT NEM TUDTA LEÍRNI, EGY FEKETE AUTÓ VOLT.
A kiskutyát persze hozzám cipelte, én nem tudom eldönteni, de szerintem egy fajtatiszta spaniel, a nem tudom melyik fajta spáni.
Tündéri kislány, nagyon meg van rémülve, retteg, kicsit sovány.
Nálam csak kint tudna lenni napközben késő estig egymagában, de annyira csöppnyi, hogy a kerítés rések közt kifér, meg hát neki nem kinnt van a helye, pár hetes, fázós, igazi szobakutya.
Keresek neki egy ideiglenes befogadót, aki tudná őt bennt tartani.
Meseszép, kicsit sántikál, ahogy kidobták megütötte magát, itt ilyenkor nincs állatorvos, nem tudom megnézetni, van e komolyabb baja."

 
 

 

Pipi nem egy átlagos kiskutya, kedvességével visszafogahatlan kiváncsiságával és persze a korának megfelelő pimaszsággal bárkit levesz a lábáról. A három felnőtt kan bármit elnéz Neki, kítúr bárkit a kosarakból beelőz vagy félretolja bármelyiküket a vizestáltól...Egyetlen "hibája" van a kis görcsnek, hogy nem tudjuk mi a hibája. Időnként minden előzmény nélkül kikapcsol a szó legszorosabb értelmében és ilyenkor megszűnik létezni számára a világ. Bebújik a lakás legkisebb, legsötétebb zugába és csendben folyatja a nyálát.

Jelenleg is dolgozunk a problémám, de sajnos az orvosaink nem sok jóval bíztatnak, de a napok telnek egyik így a másik úgy...bízunk és várunk, közben fejfájást csillapítunk, és nagyokat játszunk amikor jól érzi magát.

Pipiről itt léte alatt számos foto és video készült ezek közül néhány:

http://videa.hu/videok/allatok/peppenke-el-van-kutya-hsfWTgxLzFmtDuxU

https://www.youtube.com/watch?v=nFv7SlS9iz8&feature=BF&list=ULbal--0d9C2M&index=7

https://www.youtube.com/watch?v=c4pGnkcJKX8

Képei: http://gallery.site.hu/u/Cocker_Rocker/Gazditkeres/Peppenke/

Mindig fáj a szívem ha örökbe adunk egy kutyát, hiszen amíg együtt lakunk addig együtt is élünk, részei leszünk egymás örömeinek, bánatainak. Izgulok, hogy a gazdik közül tényleg jóra tettem a voksomat és családtagként fogják szeretni a kis védencemet. Picur esetében csak remélni merem hogy eljutunk idáig és sikerül gyógymódot találni a fájdalmaira és eljutunk addig, hogy izgulhatok érte: jól választottam és a megfelelő gazdijelölt kezébe tettem a pórázát.

Marcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr102497976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása