Üdv a Cocker Rockerek világában!

A szem a lélek tükre...

2014. május 08. - panettone

 

Hála az internet térhódításának, szinte minden fontos információ elérhető a világhálón arról, hogy milyen tünetet, hogyan, mivel kezelhetünk. Sok-sok oldalon olvashatjuk gazdik beszélgetéseit, kinek, milyen szer vált be. Egy dolgot felejtünk el, hogy kutyánk szeme nem pótolható, ahogy az elfecsérelt idő sem! Ha tehát bármilyen változást észlelünk: forduljunk állatorvoshoz!

DSC06353.JPG

 

Nem csak a kutya szenvedéseit, de a gyógyszerekre kidobott pénz is töredéke lesz. Miért? Mert ők azok, akik az állatorvosi egyetem 5 éve és a gyakornoki, majd a praxisban töltött évek alatt a tudásuk mellett komoly tapasztalatra tettek szert és a netes kuruzslókkal szemben vállalják a felelősséget a tanácsaikért.

Álljon itt két értékes anyag, amit mindenképpen látnod kell, ha számít a kutyád egészsége:

http://spanielmentes.hu/wp-content/uploads/2014/05/aszemalelek.ppsx

Wuscher Márti

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr756137594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása