Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: ÁLMOS

2014. március 17. - panettone

 

Álmos 8 év körüli ivartalanított cocker spániel kisfiú

 

almos3.JPG

Álmos egy középkorú angol cocker spániel fiúcska, Aki az alábbi elvet vallja: "A bajuszom két vége radarantenna, melyekkel mindent megsejtek, ami a világban körülöttem történik, és amit az emberek aznap gondolnak." Álmos ugyanis borzasztóan büszke a bajuszára, mert az igazán egyedi, olyan csak Neki van.
almos5.JPG
Rendkívül kedves, bújós fiúcska, Akinek egyetlen vágya, hogy végre boldogságra találjon egy szerető Gazdi oldalán! Kan kutyákkal szeret kekeckedni, de kezelhető.
almos4.JPG


Ha úgy érzed, Te lennél az, aki Álmos mindennapjait szebbé tehetnéd, akkor ne habozz, hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, és kérd Álmost. Ha megígéred Neki, hogy élete végéig vigyázni fogsz rá, akkor biztos lehetsz benne, hogy téged választ majd!

almos1.JPG
 
Ne feledd: ha szeretnél ezekbe a szomorú szemecskékbe boldogságot, vidámságot varázsolni, akkor Álmos csakis Rád vár!
almos2.JPG

Mint minden védencünk, Álmos is oltva, chipezve, külső-belső paraziták ellen kezelve és ivartalanítva várja a Gazdit.

06/30/998-3947

almos6.JPG

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Álmosunk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr325865108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása