Üdv a Cocker Rockerek világában!

A Császár kutyája - avagy egy csodálatos történet csodálatos végkifejlettel

2014. március 15. - panettone


Egyszer volt, hol nem volt...


2000 évvel ezelőtt a Han dinasztia korában járunk, a dél-kínai Dah Let városkában, ahol is Shar Pei kereskedő házában született egy alom kiskutya. A legkisebb kutyus csodájára járt az egész kanton,ugyanis Ő más volt mint a testvérkéi. Bundája mintha több számmal nagyobb lett volna a testénél, vastag redőkben fodrozódott rajta. Az arcán lévő ráncok miatt elnevezték "nagymamaarcnak", vagyis Wong Li Kit-nek, ami a kis Kitnek óriási megtiszteltetés volt, ismervén a kínai emberek idősekkel szemben mutatott kiemelt tiszteletét.

kit4.jpg


Békességben, szeretetben nevelkedett,mígnem a kínai császárfülébe is eljutott egy kiváló tulajdonsága. Ugyanis a mi kis Kitünk nagyon jó vadász volt. Az egerektől a medvékig rettegett tőle a tartomány. Nosza megparancsolta a császár, hogy vigyék a palotájába és személyi fővadászkutyájává nevezte ki őkelmét. A palotában élt teljes luxusban száznál több feleségével és ezernél több gyermekével míg meg nem halt. Első gazdája tiszteletére a császár a leszármazottjaiból álló fajtát Shar Peinek nevezte el.

kit2.JPG


Az ő leszármazottja a Spánielfarmon él, a mi kis KITünk, akinek a napokban érkezett meg a "császár parancsa", hogy mennie kell Szentendrére gazdisodni!

kit1.jpg


A gazdik szuperek, a szimpátia kölcsönös, minden esélye meg van legalább olyan boldog életet élni, mint ősapjának!

kit3.jpg


Itt a V É G E, fuss el V É L E!

Waltner Magdi

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!
https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr115861695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása