Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: LARA

2014. március 10. - panettone

Lara 7 év körüli, ivartalanított cocker spániel kislány - egy igazi lelkitárs

 

lara1.JPG

Képzeld el álmaid kutyáját!

És most nézd meg jól ezeket a képeket, ugyanis Őt láthatod személyesen: az elbűvölő, ellenállhatatlan, imádnivaló Larát! Olyan kedves, finom, lágy lelke van és olyan kiegyensúlyozott energiái, hogy már csak a közelében lenni is igazi öröm. És az a hála és ragaszkodás a szemében!

lara3.JPG

Olyan, mintha egy láthatatlan póráz kötné gazdájához, figyeli annak minden mozdulatát, el nem távolodna tőle pár méternél többre semmi kedvéért. Elég egy pillantás, és Lara máris vigyorogva csóvál és riszál, az egész testével mozogva. Mindene a gazdája, igazi lelki társ!

lara9.JPG
Éppen ezért egyedüli kutyaként lenne a legboldogabb, mert akkor tudnának gazdájával igazán bensőséges kapcsolatot kiépíteni, de persze más kutyákkal és a cicákkal is kijön. Laráról fontos még tudni, hogy közepes-magas energiaszintű kutyus, aki nagyon élvezi a sétákat, de a világon a legjobban labdázni szeret!

lara6.JPG

Szívesen költözne családba is, nagyobb gyerekek mellé, ahol mindig van valaki, aki eldobja a labdát és foglalkozik Vele. Nagyon okos és szófogadó kutyus, és imád tanulni! Szobatiszta és a lakásban egyedül hagyva sem rombol.

lara2.JPG

Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy megoszd életedet és szívedet egy ilyen tündérrel, hívd Lara ideiglenes befogadóját, a +36630/758-21-99-es telefonszámon!

lara8.JPG

Mint minden védencünk, Lara is oltva, chipezve, külső-belső paraziták ellen kezelve és ivartalanítva várja a Gazdit.

lara4.JPG

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Laránk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr185851703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása