Üdv a Cocker Rockerek világában!

Fogtisztítás indul! - Avagy fogmosás Spániel módra!

2014. február 26. - panettone

 

Történt egy szép napon, hogy megállt egy autó a Spánielfarm előtt, és hatalmas, cupákos csontokat hozott a spaniknak. Az eredmény lenyűgöző volt, azonnal megindult a fogtisztítás - szinte minden spaninak azonnal fogat "moshatnékja" támadt! Most szemléltetjük Veletek, hogyan is történik egy ilyen procedúra nálunk:

csont1.jpg

Larsról azt kell tudnotok, hogy szinte magán kívül gyűjti az etető tálakat, még akkor is, ha az történetesen üres. Nos, ugyanezt szerette volna most is, csak most kivételesen hatalmas ládákban gondolkodott, amelyek hatalmas csontokkal voltak megtöltve:

csont2.jpg

Mindenkinek sürgősen dolga akadt a ládák körül, és az sem elhanyagolható kérdés, hogy mindenki úgy gondolta, hogy Neki bizony nagyobb fogköve van, mint a másiknak, ezért a legnagyobb csont csak is Neki jár:

csont4.jpg

Aztán olyan is akadt, Aki úgy gondolta, hogy az a bizonyos csont csak az Ő fogait képes megtisztítani, másnak ott helye nincs:

csont3.jpg

Volt, Aki inkább félre húzódott, mondván: ez bizony az Ő csontja, és az Ő fogainak van a legnagyobb szüksége a tisztításra:

csont5.jpg

Néha napján a Spánielfarmnak vannak vendégei is, egy-egy korábbi lakó személyében, Akik mára már boldog gazdis életet élnek, de hát azért a csont mégiscsak csont:

csont6.jpg

És ha netán valaki nem úgy gondolja, hogy a kiszemelt csont - avagy az egész láda - a vendégé, akkor ezt nyomatékosítani is kell az illetőben:

csont7.jpg

Hát így történt, hogy a nap végére minden spani gyönyörű, fehér fogsorral vigyorgott, hiszen annyi csontot kaptunk, hogy mindenkinek jutott bőven! A skacok nagyon bíznak benne, hogy még sok-sok ilyen szuper fogtisztítós napnak néznek elébe...

 

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!
https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

 

 Szigeti Zsuzsi 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr355833613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása