Üdv a Cocker Rockerek világában!

Stanley élni akar, segítséget kér – és tudja, hogy Rátok számíthat!

Veletek mindig minden sikerül!

2014. február 21. - panettone

 

Stanleynek egyszer már megadatott az a szerencse, hogy boldog, gazdis kutya lehetett, ám „gazdái” cserbenhagyták, idős korára visszakerült a Spánielmentéshez. Csendesen élte szerény minden napjait, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy súlyos – többszörös - porckorong sérve van.

 stanley7.jpg

Nem hagyott minket nyugodni a gondolat

 

Először gyógyszerekkel kezelte a Doktorbácsink, hiszen a kora miatt a műtétet kissé veszélyesnek tartottuk volna. Ám hamarosan kiderült: nincs más választásunk! Hát így történt, hogy Stanley egy jószívű ideiglenes befogadónál lábadozik egy nagyon komoly operáció után, mi pedig reménykedünk, hogy jól döntöttünk.

 stanley9.jpg

Stanleyra nagyon hosszú út vár még

 

Jelenleg nem tud lábra állni, de reményt keltő, hogy az idegpályák épek, hiszen reagál az ingerekre. Rengeteg további gyógyszert kell szednie - Metacam, Dynalode, Sinoquin, Minipress, Seduxen, Quamatel - és naponta többször tornáznia kell. Egyelőre nem tud magától pisilni, de szerető ápolójának hála, közösen próbálkoznak a dologgal. Nagyon szeretne már lábra állni, hiszen imád nagyokat sétálni. Ennek érdekében mindenfajta kezelésekre jár, volt már akupunktúrán, fizioterápián, és hidroterápián is, bár ott még csak a vízzel ismerkedett egy picit.

 stanley6.jpg

Sajnos a műtét borzasztóan drága volt, és bár hatalmas segítséget kaptunk a Tap-pancs hidroterápiás központtól azzal, hogy ingyen elvállalták a kezelését, de így is sok-sok vitamint kell szednie, és a többi kezelést is ki kell fizetni. Kb. 200.000,- Ft-ra lenne szükség ahhoz, hogy Stanley minden kezelést igénybe vehessen annak érdekében, hogy minél hamarabb lábra állhasson.

stanley4.jpg

 Ezért kérjük ismét a Ti segítségeteket!

 

Ha úgy érzed, képes lennél lemondani egy tábla csokoládéról, egy zacskó chipsről, vagy egy kávéról, és tudnál segíteni akár 500 Ft-tal, akkor kérjük, tedd meg - TEDD MEG MOST!

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület. 
Közlemény: Stanley

Köszönjük! 

 

Szeretnél Te is valami pluszt adni az árva Spánieleknek? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!
https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

 

 Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr415825473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása