Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: SZALMA

2012. február 21. - panettone

 

Szalma 4-5 év körüli, ivartalanított angol cocker spániel kanocska.

 

A budaörsi menhelyről került  gondozásunkba, gazdája egyetlen percig nem kereste. Szalmának különleges képessége van: melegséget és mosolyt tud vinni a körülötte levők életébe.

DSC03805

Nekem bizalmasan és szerényen megsúgta, hogy egyszer találkozott egy csodatévő tündérrel, akitől kívánhatott egyet. Szalma a boldog élet titkára vágyott, ezt kérte hát a tündértől. A tündér azt válaszolta, hogy megadja neki, amire vágyik, de mivel ez nagyon nagy kérés, cserébe el kell, hogy vegye Szalma egyik szemét.

DSC03802

Ő ezt természetesen egyáltalán nem bánta, örült, hogy másoknak is megmutathatja majd, hogyan kell igazán élvezni az életet. Így lett csak egy szeme, ami azóta sem gátolja semmiben, ha valaki szóba hozza, csak legyint, hogy minek is ilyen aprósággal foglalkozni.

DSC03819

 

A farkában egyébként beépített szenzor van: ha embert lát a közelében, bekapcsol, és csak csóvál és csóvál lelkesen.

DSC03825

Emberekkel, gyerekekkel, más kutyákkal remekül kijön, igazán pozitív és kedves személyiség, nem domináns, a konfliktusokat kerüli. Szeret összebújni, sokat sétálni nagyokat és felfedezni a világot, ezért olyan társat keres, aki mindezt megadja majd neki.

DSC03798

A gazdájára figyel, nagyon hálás, tisztelettudó és igyekvő kutyus, könnyen tanul, és tökéletesen szobatiszta.

További fotók Szalmáról: http://gallery.site.hu/u/Florence/0218/?g2_page=1

DSC03866

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél megismerkedni egy igazi úriemberrel, akivel minden perc öröm, és boldogság, gyorsan hívd a 06/30998-3947 telefonszámot, és beszélj meg Vele egy találkozót, ahol személyesen is elbűvölhet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Szalmánk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr934154617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása