Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: HUBERTUS

2012. február 06. - panettone

 Hubertus 6-8 év körüli ivartalanított kanocska

 

DSC02450


Hubi bácsi a békéscsabai menhelyről került gondozásunkba. Igazi családi kedvenc, aki imádja a pocakját. Akár gyermekek, vagy más kutya mellé is ajánljuk. Kora ellenére fiatalos, sportos kutya, aki természetesen az ágyban szundikálást sem veti meg.
 
DSC02897


 
Hubertus egy igazi kis boldogság-bomba. Az biztos, hogy aki mellé szegődik, garantáltan hosszabb élete lesz. Depresszió ellen kiváló :)
 
 

DSC02442

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha szeretnéd, hogy Hubertus boldoggá tegyen, és Te is boldoggá tennéd Őt, akkor gyorsan hívd a 30/998-39-47-es telefonszámot.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Hubertusunk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr584071972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása