Üdv a Cocker Rockerek világában!

Első látogatásunk a Spánieleknél

2012. február 05. - panettone

Mindig is rajongtunk a spánielekért, aminek eredménye immáron 13 éve él velünk. A rajongás tárgya: Fanny, egy angol cocker spániel..

A manapság oly közkedvelt közösségi oldalak egyikén egy nap kaptunk egy képosztást: 2 gyönyörű spániel, egy gyeptelepen S.O.S... Ledermedtem. Hogy hogy? Spániel? És elkezdődött. Felvettük a kapcsolatot Szigeti Zsuzsival, hogy megtudjuk azt, hogy igazából mi is a helyzet, miért kell azzal szembesülnünk, hogy spánielt kell menteni egy gyeptelepről??? Zsuzsa nagyon kedvesen és készségesen adta meg a válaszokat kérdéseinkre. Így már nem is volt kérdéses: találkozni szerettünk volna a kis védencekkel, akikről már oly sokat olvastunk... Egy gyors megbeszélés után elindultunk, de mit is vigyünk, mit is mondjunk? Nem tudtuk, mi is vár ránk konkrétan. Amikor odaértünk, Judit csak annyit mondott: oké, akkor gyertek be, terpesztés (vagyis betámasztás:o) ) és hagyjátok, hagy ismerkedjenek.. Már a kis kerítésen sok-sok tucatnyi szempár figyelt kifelé, többen hangot adva izgatottságuknak... És akkor megtörtént: szembesültünk kb. 40 gyönyörűséges spániel rajongásával. Az érzés, amikor ennyi tappancs dobol a combodon, csak egy kis simogatásra vágyóan, leírhatatlan.

DSC03298

Egyszerre felemelő és egyszerre szívszorító

 

Megismerkedtünk néhányuk kis történetével, majd megláttam ŐT is a fényképről. Az egyik gyeptelepi spániel, aki elindított ezen az úton. Zsuzsiék megmentették Őt. Macsó, ahogy most hívják, szemei elmondtak mindent... Próbálkoztunk jutalomfalatok kiosztásával:o), egy élmény volt:o). Játszottunk Londonnal, a labdamániás és gyönyörűséges spániel fiúcskával. Mosolyogtunk rajta sokat, mert amikor felbukkant, a szájából sosem hiányzott a labda:o)

DSC09608

És közben azt kívántuk, bárcsak 20 kezünk lenne, hogy Mindenkit egyformán meg tudjunk szeretgetni:o).Judit szerint, mindig ünnep a kutyusoknak, ha jön valaki, akár csak rövid időre is, amit mi is éreztünk. Ennyi rajongás és szeretet még soha nem volt körülöttünk, mint ezen a napon.


Ha van egy kis időd, látogasd meg őket, mert nekik ünnep egy simogatás… nem kerül semmibe, de az élmény felejthetetlen!

Kata és Andris

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr634068770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása