Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: RIO!

2011. december 13. - panettone

Gazdit keres Rio a priuszos cavalier fiúcska

 

Nincs nagy bűne, éppen csak nem kapott megfelelő nevelést, nem tanították meg arra, hogyan kell viselkedni. Így a cavik rajongásával imádja a gazdit, viszont irigy
kutya, ha a kincsieről van szó.

DSC01730

 

Nem kell hozzá erős kéz, csak következetesség!

 

Mivel a gazdi elmondása szerint gyereket kapott meg, így leginkább egyke kutyának és legfeljebb kamaszok mellé adnánk őt szívesen, de meggyőződésünk, hogy Riocska nevelhető! Morgása inkáb vészjelzés mintsem agresszió.

dio6.jpg

Rio 5 éves oltott, chipezett és mint minden gazdikaresőnk IVARTALANÍTOTT kanocska aki, rajong a sétákért, és pontosan ezzel lehet a legjobban nevelni, motiválni Őt.

DSC02014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aszfaltos járdán lefagy, de ha megismeri a környéket, azonnal felbátorodik, így neki egy valóban a fajtáért rajongó, türelmes gazdit keresünk.

 

DSC01729

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél megismerkedni ezzel a csiszolatlan gyémánttal, és egy igazi, ragaszkodó társat szeretnél, akkor érdeklődj Juditnál a 06309983947-es számon.

 

 

 

 

 

 

 

 Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Rionk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás", vagy egy "Tetszik" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr973459943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása