Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: DRAZSÉ!

2011. november 07. - panettone

 Drazsé 2 év körüli, oltott, chipezett, ivartalanított spánielmix kislány

 

DSC06742.JPG

 

Drazsé a spani-mixek egyik gyöngyszeme, köszönhetően az emberi nemtörődömségnek.
Eddigi élete nagy részét egy menhelyen élte le, de szerencsére a nélkülözés, a szeretet hiánya feledtethető Vele. Türelemmel, szeretettel ideális családi kedvenc válhat belőle.

DSC06784.JPG

Egy vidéki menhelyről került gondozásunkba, ahol az elmúlt évben gyakran került összetűzések középpontjába, melynek nyomait még Magán viseli. Úgy gondoljuk, vétlen áldozat, mivel megérkezésekor visszahúzódó, csendes kislánynak mutatta Magát.

DSC06769.JPG

 

Azóta sokat nyitott mind az emberek, mind a kutyák irányába, Nála kisebbeket már játszani is hív, de a nagyobbaktól még tart. Drazsé szeretne egy türelemmel, szeretettel teli családhoz tartozni, szívesen lenne játszótársa (nem játékszere) akár gyerekeknek is.

164023_141333872589550

 

 

DSC07396

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha úgy gondolod, megismerkednél egy csiszolatlan gyémánttal, aki élete több, mint felét ugyan menhelyen élte le, mégis tud és szeretne újra bízni, hívd a 06-30-998-3947-es telefonszámot.

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Drazsénk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás", vagy egy "Tetszik" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr373359572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása