Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: MANGÓ

2011. november 01. - panettone

Mangó 5-6 év körüli ivartalanított breton spániel  kislány

068

Előéletéről csak annyit tudunk, hogy egy hónapig utcán kóborolt, mire végre valaki bevitte a szegedi Tappancs menhelyre, onnan hoztuk el és gazdit keresünk neki. 

058

Mivel erőteljesen sántitott a bal első lábára így elvittük orvoshoz. Miután megröntgenezték a vállát kiderült, hogy meglötték és a bal oldalán a mellkastól felfelé tele van szétszóródott sörétdarabokkal és a pofiján is van egy seb, amely vagy harapott, vagy söréttől származó sérülés. Műtétre nincsen szüksége mert ez régi sérülés és már betokozódtak a sörétdarabok. A lábára gyógyszert nem kell szednie csak zöldkagylós izületvédőt kap, ami táplálékkiegészitő. Szépen helyre jött a válla, imád sétáli, lótni-futni. Az időváltozás, a frontok, egy hirtelen rossz mozdulat, vagy túl hosszú ideig való mozgatás után, időnként sántikál még, de rendszerint egy két óra pihenés után ez elmúlik.
A lövéstől illetve a lövéshez hasonló hagoktól nagyon fél, érthető okoknál fogva, de vihartól, dörgéstől vagy petárdázástól nem fél.

031


Lába miatt nem igényel túl sok mozgatást, szeret sétálni így a gazdi feladata odafigyelni, hogy nem mozogjon túl sokat, mert a kisasszony szertelen és a séta hevében nem zavarja a sántitás sem. Okos, tanulékony, intelligens, pórázon szépen közlekedik, póráz nélkül elengedhető és behívható (természetesen csak a megfelelő kötődés kialakulása után!). Naponta maximum egy óra sétára van szüksége, ami elegendő ahhoz hogy elfáradjon, de a lábát nem terheli túl. A mozgatásra mindenképp szüksége van ahhoz, hogy otthon nyugodt, heverészős társaság legyen. Imád naphosszat a kanapén pihengetni és onnan szemmel tartani a gazdit.

057

Szobatiszta, lakásban kulturált, nem ugatós, nyugodtan egyedül hagyható, nem rongál. Lakásba vagy kertes ház esetén bejárással keres gazdit. Kutyákkal barátságos, szeret játszani, a macskákat viszont nem tűri el! Nagyobb gyerek mellé (7-8 éves) is ideállis társ lehetne,  vagy olyan embernek, aki sokat van otthon, de a napi sétát, fügetlenül attól, hogy lakás vagy kertesház, szívesen adná meg Mangónak.

041


Nagyon kedves, bújós csajszi, időnként hajlamos azt hinni, hogy ő egy aprócska öleb és a 16 kilójával bebújik az ember ölébe, és számára ez a tökéletes boldogság. Pont ezért egyedüli kutyának javasolnánk, hogy végre minden szeretetet csak ő zsebelhessen be. Ki tudja min mehetett keresztül eddigi életében, szeretném ha ezután csak szeretetben és kényeztetésben lenne része.


Mangó tehát olyan gazdit keres, aki szívét és kanapéját is megosztaná vele
!

102

 

 

 

 

 

 

 

Érdeklődni:
06-70-365-5276

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További fotók Mangóról: 

http://gallery.site.hu/u/gyalog-galopp/gazdikeresoim/mango/?g2_page=1

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Mangónk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás", vagy egy "Tetszik" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr593345578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása