Üdv a Cocker Rockerek világában!

Akinek már csak a remény maradt!

2011. október 29. - panettone

Frézia és a gyógyulása között már nincs akadály... Csak egy kifizetésre váró orvosi számla


Minden spániel tudja, gazdisnak lenni fél egészség, viszont aki gazdi nélkül kallódik, azt hamarabb találják meg a nyavalyák. Sokszor a séták során szerzett kisebb megfázások kezeléséhez elegendő egy kis kamillatea mézzel, ami jól esik a finom meleg szobában a gazdinak és a kis kiskevencének is...

 

Ám aki az árokparton él, nincs ilyen kiszolgálásban része!

És akik ezt nagyon jól tudják: a Spánielmentés lábadozói!

Fréziát Tatabányán találta egy német hölgy, aki nem tudta Őt megtartani, hisz csak vendégségben járt Magyarországon, és mint tudjuk, a kiutaztatáshoz minimum még 3 hetet kellett volna maradnia. De Frézia esetében még többet, hiszen nem volt azonnal oltható állapotban. A tatabányai Tappancs menhely segítségével az első orvosi vizitkor eltávolították rothadó füléből a légylárvákat, a felmart bőrt
lekezelték és megszabadították szőrpáncéljától. 

Frézia füle tele volt légylárvával!

 

Majd megérkezett hozzánk végtelen kedvességével. Nem csoda, hogy az egyik segítőnk azonnal megszerette, és szárnyai alá vette. Frézia, mint minden spániel, szünet nélkül csóválja farkincáját, azonban már első pillanatban egyértelmű volt, hátsó lábai nem elég stabilak ahhoz, hogy megtartsák.

Frézia nem tud rendesen állni a hátsó lábán!

 

Az első vizitkor kapott gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók hatására Frézia immár stabilan áll, azonban az is kiderült, hogy a bal lábában az ínszalagok olyan szinten szakadtak és sorvadtak el, hogy ezeket egy az egyben cserélni kell. Ha ezt nem tennénk meg, olyan szinten terhelné a gerincét, amely a későbbiekben nagyon komoly fájdalmakat okozna szegénykének. 

Frézia most már tud állni, járni, de sürgős műtétre van szüksége!

 

Ő már a gyógyulás útára lépett, de ennek a költségeit sürgősen össze kell gyűjtenünk, mivel több műtétet kellett az utóbbi időben kifizetnünk.

DSC09016

 

Kérjük akinek kiskedvencei éppen nem szenvednek náthától, bolhától, nem nélkülöznek, utalják el egy doboz kamillatea vagy egy üveg méz árát... Igyekszünk nem sokat kérni, de reméljük, ezt a keveset sokat tudják nélkülözni ahhoz, hogy Frézia újra egészséges, boldog kiskutya lehessen!

Unicredit Bank 10918001 - 00000098 - 44870000,

A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.

Közlemény: Frézia

 

 Köszönjük!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr323338752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása