Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: MORTIMER

2011. szeptember 19. - panettone

 Mortimer fiatal ivartalanított fekete kan.

 

DSC07308

 

Bár Mortimer nem egy ketrecharcos, mégis kihívás  lehet egy megszállott spanibolond számára is! Hebrencs, fiatal angol cocker spániel kan,  aki épp csak tanulgatja a falkában, és az emberrel való együttélés szabályait. Olyan helyet keresünk Neki, ahol nyugodtan szemlélhetné, mit, hogyan kell, és türelemmel rávezetnék, mit meddig szabad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mortimer számára ideiglenes befogadót illetve végleges gazdát is keresünk. Egyke kutyának ajánljuk, nem javasoljuk gyerekes családnak sem, mert nem tudjuk, hogyan reagálna egy kisgyerek hangos játékára, esetleges hevesebb mozdulataira.

DSC07301

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha Mortimer felkeltette érdeklődésedet, kérjük hívd Őt a 30/99 83 947-es telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Mortimerünk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr673238136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása