Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: ZANZIBÁR

2011. szeptember 12. - panettone

 Zanzibár felnőtt amerikai cocker spániel kanocska.

 

DSC07554

 

Zanzibár igazi gyagyás egy figura. Amellett, hogy hihetetlen pofákat bír vágni, hozzá még szemtelenül zaklatja is a macsekot :-). Na nem azért mert bántaná, hanem mert el kell magyarázni annak a Szösznek, hogy jöjjön már le a fáról játszani, vagy épp adja már oda a kajája felét…

Clipboard28

Ha a macsek nincs a látótérben, na akkor jönnek a többiek. Jól ki lehet alóluk húzni a plédet, rá lehet feküdni a fejükre, és úgy egyébként is, mindig van valamit rosszalkodni, zsizsegni. Félreértés ne essék, ő nem rombol, nem szed szét semmit, csak kitalál dolgokat.

Clipboard32



Mindemellett Zanzi rendkívül érzékeny is. Igényli a simogatást, szeret ölben lenni és a pocakvakargatásnál már csak az evést imádja jobban. Szobatiszta, mindenkivel jól kijön, legyen az kutya vagy macska. Szerintem még az egérrel is lepaktálna…

Clipboard24

Zanzi tehát egy végtelenül kedves, szertelen kis gézengúz.

 

Clipboard05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha pont egy ilyen mókás kisfickó hiányzik még a családból, hívd a 06-30-998-3947-es telefonszámot.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Londonunk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás", vagy egy "Tetszik" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr463220101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillámló póniló · http://korcsmacska.blog.hu 2011.09.15. 17:26:51

Kedves Zsuzsi!
A mi családunkból pont egy ilyen mókás kisfickó hiányzik, és nagyon szeretnénk örökbe fogadni Zanzibárt, de sajnos nem tudunk elérni telefonon.
Hogyan vehetjük fel Veled a kapcsolatot?

panettone · http://www.spanielmentes.hu 2011.09.18. 20:35:05

Szia,
Nagyon boldog lennék, ha boldog társatok lehetne ez a kisfickó. Kérlek, hogy erőszakosan hívjátok a 06309983947 telefonszámot:) Tudom, hogy sűrűn foglalt, de hidd el, egy ilyen kis tünemény minden próbálkozást megér:) Sok boldogságot Nektek:)

Irongirl 2011.10.27. 09:27:03

@panettone:

Zanzibár a hintaágyban sütteti a pocakját, és nagyon jól érzi magát.
Örülök, hogy sikerült örökbe fogadnom!!!
Üdv: Barbi
süti beállítások módosítása