Üdv a Cocker Rockerek világában!

SZERETNÉNK VELETEK KUPAKOLNI!

2011. szeptember 07. - panettone

Lassan a logónkat lecseréljük egy gólya torkát szorongató békára! De nem adjuk fel, és nem és nem! Mivel forintunk túl sok nincs, így nagy igyekezettel keressük a lehetőséget: mivel helyettesíthetnénk azt. És kitaláltuk: KUPAKOK! Nem is kell túl sok belőle adósságaink rendezéséhez, mindösszesen 10.000 kilónyi műanyagflakon kupakra lenne szükségünk:-)

 

 

 

Persze nem várjuk senkitől, hogy holnaptól ne igyon csapvizet, de  jól esne, ha rendszeresítenétek egy életmentő zacsit, és lenyúlnátok a munkahelyeken, sulikban a fűszeresnél, stb. felbukkanó kupakokat.

 

 

 

Rendezzünk egy próbagyűjtést!


Mától két hét múlva körbe küldök egy kérdést, és mérjétek le, hány deka kupak került a gondozásotokba, és egy hónap múlva  rendezzünk egy kupaktanácsot sok-sok spanival, és még több chipre oltásra és tápra váltható színes műanyag kupakkal!

Nos, mit szóltok hozzá? Segítenétek ilyen formában a spanikon?

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr363209004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása