Üdv a Cocker Rockerek világában!

A Happy Dog Kutyaiskolában jártunk...

2011. június 26. - panettone

Az úgy volt, hogy a Németjuhászkutya Fajtamentő Alapítvány meghívott minket egy örökbeadó napra, amelyet a kőbányai Happy Dog KKI területén rendeztek meg. Nagyon készültünk a nagy napra. Kulcstartókat, matricákat készítettünk saját kezűleg, amelyen mentvényeink szerepelnek. Így hát felkerekedtünk, és 9 ebecskével nekivágtunk a rendezvénynek. Akik velünk tartottak:

Fillér, akibe azonnal beleszeretett egy 12 év körüli kislány, és családja...

 

 

Erwin, aki kitartóan dolgozott azon, hogy eladja magát...

    

 


Pedró,
aki egy kicsit már unta a dolgot, ám az asztal alól mindent alaposan megfigyelt...

 

Pepperoni, aki végig aktív és kellőképpen féltékeny volt...

 

Jéger Bácsi, aki idős kora ellenére remekül bírja a rendezvényen való részvételeket...

 

London, akinek még új volt a nyüzsgés, de a végére már egész jól belejött...

 

Zsálya, a félénk breton spani mix kislány...

 

Bulcsú, aki az állatorvosa szerint "fáradékony", ám a rendezvényen be nem állt a szája, és rendesen eladta magát...

 

 

A szél nagyon fújt, de ebkéinket ez egy cseppet sem zavarta. Sétáltak, kényeztetést követeltek, falatoztak... egy szóval megint szuper élményekkel gazdagodtak. Mi pedig, akik a póráz másik végén voltunk, szintén remekül éreztük magunkat. Attól eltekintve, hogy percenként rohangáltunk egy-egy elfújt tárgy után, megint csak jól kibeszélgettük magunkat a kutyatartás öröméről. De nem csak egymással, sokan jöttek hozzánk tanácsot, információt kérni erről a csodálatos fajtáról, a SPÁNIELRŐL.

Sőt, ketten lehet, hogy gazdisodnak is a kintlévők közül, hiszen Fillér sikeresen eladta magát egy 12-13 éves kislánynak és családjának, akik azonnal vinni is akarták. A felelős örökbe adás azonban megköveteli tőlünk, hogy egy rendezvény hevében ne adjunk ki kutyát. Ha ugyanis a gazdi még másnap is akarja azt a kutyát, akkor igazán tud várni egy napot, és tud telefonálni másnap, nem igaz? Fillér tehát jelen pillanatban várakozó álláspontban van.

 

Bulcsú is elrabolt egy-egy szívet. Az örökbefogadó gazdik ugyan nem érte jöttek a rendezvényre, de megint csak győzött az első látásra szerelem. Így hát Bulcsú a jövő héten valószínűsíthetően gazdihoz költözik, és megkezdi a boldog gazdis élet rózsaszín hétköznapjait.

 

Összességében remek napot töltöttünk a spanikkal. Én személy szerint nem voltam még sok rendezvényen, de az biztos, hogy nem mindennapi dolog. Nem éri meg tehát kihagyni. Jókedvben, vidám hangulatban telt a nap, és sok-sok ember lett gazdagabb néhány jó tanáccsal a spániel tartást illetően.

 

Úgy érzem, ma is elmondhatjuk magunkról, hogy tettünk valamit a SPÁNIELEKÉRT!

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy a legközelebbi rendezvényen Te is közöttünk légy, akkor írj a spanielmentes@gmail.colm e-mail címre. Ha szeretnél belelátni mindennapi kis életünkbe, akkor csatlakozz az Együtt a Spánielekért! című Facebbok csoportunkhoz: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_224353604256320

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr73016565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása