Üdv a Cocker Rockerek világában!

Defekt és Stroke a gzdikereső mixeink

2011. január 19. - panettone

Defekt, terrier mix kan

ugyan nem spániel, de egy azóta örökbadott spani mellett dekkolt az Illatos úton egy kennelben. Hiába na, szerelem volt az első látásra és a képről kis sárga westinek indult mixecskéből mára a spánielmentés terelő kutyája vált. Szeretjük, és tudjuk soha nem tudjuk majd úgy kezelni ahogyan azt Őt megérdemelné. Defekt nagy sétákat, saját gazdit, saját macskát érdemelne...:-)  

 

P1060135

Gazdit keres Defekt a búgócsiga terrier, aki jellemével és temperamentumával igencsak rászolgált a nevére. Vele egykorú és méretű kutyákkal jól kijön, rajong a kétlábúakért őleg ha jó partnerek sétához, ugráláshoz, falmászáshoz, zsizsegéshez. Nagyon szereti a nap közben a pörgést de este a gazdihoz simulva szereti kipihenni.

mario 031

 DEFEKT amúgy egy zsizsikes örökmozgó, rugó lábú, mindig vidám amolyan "mit nekem válság" típus. Mindig játszana leginkább kertes házba bejárással szeretnénk örökbeadni olyan gazdinak aki értékeli az aktív mindig vidám természetét. Defektről érdeklődni lehet a 06309983947-es számon lehet

P1060095

Mindenkit érhet szerelem, de inkább egy Defekt... 

 

És Stroke

 

Gazdit keres Stroke! A fiatal fekete siheder keresi azt aki csak rá vár. Ő egy igazi szélvész, házörző aki a gazdi távollétében mindent szemmel tart majd segít kiheverni a napi fáradalmakat egy kiadós esti tévénézéssel. Stroke egy bokor alján termett szerencsefia, aki megmentőjénél várja hogy örökbefogadják. De már nagyon mert az ideiglenes gazdi ebei már nem bírják a tempót amit diktál. Stokeról érdeklődni lehet a 06203115962-es számon.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr132598827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása