Üdv a Cocker Rockerek világában!

Frodo SPEKT vizsgálaton járt

2011. január 16. - panettone

Orvosnál jártunk.

Már tegnap este alig tudtam aludni, még Artur se tudott hajnalban felébreszteni mert kettőkor még aggódtam, hogyan is jön össsze a mai SPEKT vizsgálat. Persze mindezt feleslegesen, Mire elkészültem Frodo puccba vágva megérkezett Miskolcról üdvözölte az itthon maradottakat majd fáradtan ledölt aludni. Kapott is erre vagy húsz percet mert Zsuzsi "berobbant" az életünkbe és pörgés, forgás uzsgyi indulás lett a vége!
Szerencsére Balogh doktor úr elcsípett bennünket a parkolóban és így nem kellett hegyet másznunk
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érkezés után nem sokkal Frodo kapta is a koktélt a vizsgálathoz:

Aztán jó fél órán át körbe-körbe járta ez a masina a fejét:






...és ennyi, itt már ébredezik, vagyis kapott egy másik szurit és egy asszisztens óvatosan kirakta nekünk a kocsiba, hogy várjunk egy negyed órát indulás előtt amikor a doki vetett rá egy pillantást és el engedett minket.

Természetesen amilyen az én formám, darabokra törték a szívem a parkolóban egy ilyen ááááh ....elég rá az hogy gyönyörűséggel? Dönnyög, beledől a simibe...elvesztem!
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egy közös foto azzal a kutyussal akit babakorában találtak a gazdival egy nejlon szatyorba kötve két halott tesójával együtt....születésszabályozás by Hungary...azóta elválaszthatatlanok:

És a történethez hozzátartozik Gabi doki néni, tegnap felhívta a doktor urat és megkérte számoljon nagyon óvatosan mert Frodo mentett kutya, esélye nincs gazdihoz kerülni ha nem tudjuk kezelni és a rohamai a gyógyszerezés ellenére azt mutatják hogy folyamatosan romlik az állapota...így mikor rákérdeztem rendezhetnénk-e a számlát azt a választ kaptuk, hogy nem! Csak tegyünk meg mindent hogy Frodo helyre rázódjon és adjuk gazdihoz. Hihetelenül jó érzés volt, hogy vadidegen embereket ugyanaz a segíteni akarás motiváljon annyira, hogy egy bevállaljon nekünk ingyen egy vizsgálatot. Nem nagy dolog de hagytunk ott naptárt dokinak és az asszisztenseinek is, remélve nem nagyon kell majd találkoznunk idén de ha mégis akkor jó szívvel fogadnak majd minket.
Természetesen akik utaltak Frodonak rendelkezhetnek az adományról akár ha vissza kérik, akárha jónak látják és hozzájárulnak vele a gyógyszereihez, vagy ha inkáb egy másik kutya kezelésére szánják, csak kérjük jelezzétek ezt felénk.
És nem jutottunk volna el ide ha Zsuzsi nem áldozza ránk a szabadnapját és nem visz el minket, Neked is köszönjük még egyszer. Hazafelé azért paráztam rendesen hogy ha jön egy roham és összepisilné a hátsóülést akkor égünk mint a ....de Frodo jó fiú volt. Ezt nem nagyon láthattad, de így ébredeztt:
https://www.youtube.com/watch?v=7xscXSg4wvM

( Éééés csak Madónak egy sáros mancs és békapopsi )


Már csak az eredményeket várjuk, előre láthatóan hétfőn délután már okosabbak leszünk...

Még egyszer köszönjük dr Balogh Lajosnak, hogy elvégezte Frodo vizsgálatát az alapítványa kötségére ez óriási isegítség volt nekünk. Az alapítványról bővebben itt olvashattok:  www.kisallatbudafok.hu alapítvány a rákbeteg állatokért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr332588238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása