Üdv a Cocker Rockerek világában!

Flódni

2011. január 16. - panettone

Flódni

Még emlékezhetnek a fórumunkat követők, hogy Berhidáról hosszas könyörgés árán és végül a Ti segítségetekkel sikerült elhoznunk Flódnit, az akkor még hihetetlenül soványka kis angol cocker spániel szukát:

Megérkezésekor azt sem tudtuk, merjük-e étellel kínálni, hogy kiéheztetett gyomra bírná-e  a hirtelen jött bőséget. Első pillanattól kezdve barátságos volt  emberrel és a többi kutyával is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flódni a kötelező orvosi kivizsgálás, chipezés és ivartalanítás után áttette székhelyét Madóhoz és a  Szekszárd-i CandyCockers tagja lett. Mára nagyon sokat megtudtunk róla, elsőként, hogy még kedvesebb és okosabb mint hittük, így Madó szeme-fényeként és védő szárnyai alatt gazdit keres. Aki meri vállalni a szigorú castingot, hogy közelebb jusson Flódnihoz, hívja az alábbi hirdetésben megadott telefonszámot. 

 

Flódni persze nagyon édes. Csupa dió, mák, lekvár és cocker spániel.
Valószínűleg nem önként fogyta magát alig 6 kilóra, de ma már ez is a múlté.
Ivartalanított, 3 éves pöttöm szukácska. Rég elfelejtette minden korábbi baját, szobatiszta, barátságos, jól szocializált.
Flódni akárhova nem költözik.
Olyan gazdi jelentkezését várja, aki válaszolni tud a következő kvíz kérdésre:
Hány fahrenheit fokon lehet szeretni egy kutyát?
A megfejtés 06/30 453 7034  telefonszámon adható le

Sok szerencsét kicsi Flódni, drukkolunk Neked! 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr132588401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása