Üdv a Cocker Rockerek világában!

Frodo

2011. január 06. - panettone

Frodo, 3 éves ivartalanított angol cocker spániel kan.

 

A szaporítók védelmére legyen mondva, hogy sokuk annyira korlátolt, hogy fogalmuk sincs arról, mekkora szemétséget követnek el a náluk született kiskutyákkal és az őket szerető gazdikkal.

Frodo igazi álomkutya egy könnyű kis epilepsziával fűszerezve! Aki ezen jót mosolygott és még nem ijedt meg jöjjön és ismerje meg.

Kedves, hihetelenül vidám. Élvezi az élet minden percét és ezt képes is az emberre átragasztani. Imádja a hasát, finom falatokkal bármire rávehető. Remek séta partner, de ugyanilyen remekül tud csenben pihenni a gazdi mellett.

Kanokkal, szukákkal egyaránt jól kijön, emberekkel barátságos. Pörög forog, mindig zsizseg így gyerekekkel csak felügyelet mellett szoktatható össze.

Frodo átesett az ivartalanításon, EEG vizsgálaton és gyógyszeres kezelése is megkezdődött. Míg a gyógyszerei lassan átveszik az irányítást a betegsége felett addig két hetente - de remélhetőleg ennél majd sokkal ritkábban - a kora reggeli órákban jelnetkeznek nála a rohamok. Ez általában egy néhány percig tartó rosszullét amiből azonnal felkel, keresi a helyét iszik és visszaalszik. Még ebben is igyekszik a legkevesebb gondot okozni; a rohamok után tiszta tudattal tér magához, a gazdit azonnal felismeri majd néhány perc után folytatja a szunyókálást.

Még csak azt sem mondhatjuk, hogy nem könnyű eset hiszen kedves, emberközpontú, jól motiválható. Megszületett amiről nem tehet... beteg lett amiről nem tehet... először elveszett.... majd magára hagyták... mi pedig adtunk egy esélyt Neki.

 
Eddig úgy látszott jó úton haladunk, viszont néhány napja szokatlan új rohamokat produkál, amik miatt egy újabb vizsgálaton kell átesnie. Ez az új „roham” teljesen tiszta tudattal de órákon át tartó mozgás koordinálatlansággal jár, ami ezek mellett a legnagyobb gondot jelenti, hogy a betegség súlyosbodását jelzik az orvosunk szerint. Kérjük ha tehetitek segítsetek neki, mert a többi kutya ellátásának és orvosi költségeinek terhére nem merjük bevállani a vizsgálatot valamint az új gyógyszerekre való átállítását. Ha bárki tudna és szeretne hozzájárulni Frodo kezeléséhez kérjük támogassa Őt a 1091 8001 - 0000 0098 - 4487 0000 (Unicredit Bank), Jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület számláján keresztül, Frodo kezelésére szánom megjelöléssel. Mindenkinek köszönjük előre is Frodo nevében.

Frodo új roham jelensége:
http://videa.hu/videok/allatok/frodo2-gS7ryukw4fIgu7wQ

Frodo nagy roham, csak erős idegzetűeknek!
http://videa.hu/videok/allatok/frodo-roham-2011115-kutya-RB86ou7ali0JahEk

Alapjában véve pedig ilyen :
https://www.youtube.com/watch?v=44ehOob3i0g

Frodoról érdeklődni lehet Marcsinál a 06-30-534-7878 as számon vagy az   info@spanielmentes.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr522565895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása