Üdv a Cocker Rockerek világában!

Linzer

2010. december 06. - panettone

A spániel fajtamentés nem csak bolhacirkuszt, de cukrászdát is üzemeltet! A szekszárdi tagozat lelke és motorja Madó, aki Mácsai Tündér Pite névadását és gazdihoz költöztetését szinte egyidőben bonyolította le! Nem is állt meg egy pillanatra sem, most éppen Linzerke hízlalásával és szocializálásával telnek napjai, miközben két saját spánielje (Zserbó és Puszedli) és számos mentett ebke sorsát rendezi.

Linzert egy sokak által már jól ismert hatvani "szaporító telepről" mentettük 15 másik társával együtt. Történetük itt olvasható: http://www.spanielmentes.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=59:hatvan&catid=1:hirek&Itemid=6

LinziMinzi ilyen kis riadt, bizonytalan volt mikor először a kezünkbe vettük:

Köszönhetően Madó anyai gondoskodásának és kitartó testi- lelki hízlaló kúrájának a riadt kis Linzi már a múlté. Helyette egy érdeklődő, tettrekész, mindenre kíváncsi szukácskával találkozhatnak az iránta érdeklődők.

Linzerke okos és szép:

 

És örül minden apróságnak, legyen az egy  labda vagy egy odabújós délutáni szunyókálás!

Neki is van saját gazdikereső oldala itt:

http://www.spanielmentes.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=77:linzer&catid=4:gazdi-keresk&Itemid=3

és képei a saját képtárában itt:

http://gallery.site.hu/u/Cocker_Rocker/Hatvan/egyesevel/Tizenhatoska/?g2_page=2

Linzerke egyik napról a másikra kiszakadt egy népes falkából és alkalmazkodott egy másik falkához, aztán Ő lett a szerencsés aki utazhatott ideiglenes gazdijához: Madóhoz. De egy kiskutya akkor igazán elégedett, ha a saját gazdiját teheti boldoggá. Mi már megtetttük amit lehetett, még egy dolgunk van: megtalálni Linzerke számára a legmegfelelőbb végleges otthont.

Aki szeretne többet megtudni erről a különleges gyöngyszemről keresse Madót a  06304537034-es telefonszámon.

Marcsi, Pipi, Bosco, Frodo és Kripli Artúr a rangidős

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr62498128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása