Üdv a Cocker Rockerek világában!

Kölyök spánielt akartunk, de megláttuk Nilst! - Bogi és Nils története

2013. augusztus 14. - panettone

Üres a lakás kutya nélkül...

Ott kezdem, hogy miért is szerettünk volna új kutyust... A családunknak volt egy spániel kutyusa, de sajnos emlő daganatban elhunyt. Nagyon szerettünk volna másik kutyát, mert üres volt a lakás nélküle. Keresgettünk a neten, elsősorban kölyökkutyát szerettünk volna, de aztán rájöttünk, hogy egy kölyökkutyával nem nagyon bírtunk volna. Így hát elkezdtünk nézegetni, és megláttuk Nilst, Akibe elsőre bele is szerettünk. Egyből érdeklődtünk is felőle telefonon, és kiderült, hogy személyesen is meg kell látogatnunk Őt. Pont a Lurdy Házban tartott bemutatkozó napot a Spánielmentés, így fogtuk magunkat, és el is mentünk.

nils1.jpg

Nem bántuk, hogy nagyon messziről kellett felutaznunk, hogy láthassuk Őt személyesen is...

Nagyon tetszett, élőben még aranyosabb volt, és egyáltalán nem bántuk, hogy olyan sokat kellett utazni miatta! Másnap anyukám telefonált a Spánielmentésnek, és megbeszélték, hogy szeretnénk a kutyust, jól átgondoltuk, stb. Kb. 1-2 hét múlva el is hozták Nilst, kitöltöttük a papírokat, és már hivatalosan is a miénk lett. Azóta teltek-múltak a napok és már teljesen összeszoktunk. Nagyon szereti Őt az egész család! Már meg tanult rendesen sétálni pórázon, mert eddig nagyon rángatott, de sok odafigyeléssel ezt is megoldottuk. Miközben ezt a néhány sort írtam, végig itt feküdt mellettem. Így éljük a boldog hétköznapokat.

nils2.JPG

Szeretnél Te is hasonló élményben részesülni? Szeretnél Te is értesülni mindennapjainkról?


Hívd a 06/30/998-3947 telefonszámot, vagy csatlakozz hozzánk az Facebook Együtt a Spánielekért csoportjába!

https://www.facebook.com/groups/224353604256320/

A gazdikereső Spánieleket itt találod: www.spanielmentes.hu

Vagy a facebookos közösségi oldalunkon: https://www.facebook.com/spanielmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr305453031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása