Üdv a Cocker Rockerek világában!

Nagy fába vágtuk a fejszénket I. rész

2013. március 18. - panettone

Kihagyhatatlan lehetőséget kaptunk!

Sokatok számára már ismert tény, hogy kinőttük a házikót ahol  Judit eddig gondozta az ebeinket. A válságstáb összecsődítése helyett, az élet kezébe vette dolgaink irányítását és elénk küldött egy kihagyhatatlan lehetőséget. KÖLTÖZÜNK!

Remélhetőleg az elkövetkező tíz évben utoljára, ugyanis egy anonim jóakarónk felajánlott négy falat és egy óriási telket, ahol a védenceink biztonságban és békében élhetnek, míg sorsuk rendeződik. Egy helyet, ahol a segítőink tudnak a kutyákkal foglalkozni, ápolni, kozmetikázni őket.

Ezt cserélnénk fel:


Na, és ezt:

A költözés első feltétele, hogy elkészüljön a kerítés és a házhoz tartozó emésztőgödör

Ennek kialakítása a mi feladatunk. A munkát egy vállalkozó szakmunkás és néhány önkéntes segítségével tudjuk megoldani. Amiben viszont ismét rátok vagyunk utalva, az az anyagköltség előteremtése. 130 méter kerítést kell S.O.S megépítenünk, melynek anyagköltsége alsóhangon 7000 Ft/folyóméter.

Most nem egy kutyáról van szó, hanem egy egész falkáról

Ennek az 50 spánielnek kell biztonságos, alááshatatlan, átrághatatlan és megmászhatatlan biztonságos kerítést építenünk:

Kérjük, ha teheted, vállalj be egy métert

De ha nem megy, akkor centinként is, de adjuk össze a kerítés árát! Hogy mire kitavaszodik, had vegyék birtokba a spanik és természetesen mi is. Hiszen ha áll a kerítés, már jöhettek ti is! Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kerítést festeni, fát ültetni, kutyát sétáltatni, fésülni vagy csak ülni és érezni, mennyire jó együtt lenni velük,, és hogy milyen nagy szükségük van ránk. Légy részese annak, hogy újra ilyen felszabadultak és boldogok lehessenek:

Kérjük, aki érez magában erőt és lelkesedést ahhoz, hogy segítségükre legyen, lépjen kapcsolatba a Spánielmentés mindent feláldozó önkénteseivel. A munkamenetről, időpontokról, erőforrás-szükségletekről a Facebook Együtt a Spánielekért csoportjában naprakész információkkal szolgálnak >>
De jelezheted segítő szándékodat a spanielmentes@gmail.com címen is.

Aki pedig szeretne, de nem tud részt venni a munkálatokban, támogassa a projektet pénzadománnyal az alábbi számlaszámra:

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.
Közlemény: Spánielfarm

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr695143695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása