Üdv a Cocker Rockerek világában!

Túl az áprilison...

2012. május 03. - panettone

 

Emlékeztek még az elmúlt bő két hétre?


Néha én is meglepődöm, hogy mennyi minden történik a tököli és ideiglenes befogadóink háza táján. Néha hetekig a telefon sem csörög, kicsit ritkábban ugyan, de nem győzzük logisztikázni a gazdihoz költöző ebek fuvarját. Ugyan az elmúlt hetekben nem volt nagy a mozgás, de örülhettünk mikor, gazdisodott néhány ebünk.


Név szerint:

 
Pocok, aki szerencsésen megérkezett  Németországba.  Bambi és Baguette itthon lelt szerető családot. De véletlenül sem szeretnénk kifogyni, így a "készlet" gyarapodott Chuckkal, akiről még szót ejtünk később, valamint visszajött egy éve örökbe adott Walterünk, mivel a viselkedészavara mögött agyi betegség állhat, így nem maradhatott a kisgyerek mellett. Idő közben tököli lakos lett Zeke és
mellette Dorothy is, illetve Miszter,aki  Viola vendég szeretetét élvezi.

 


 

 

 

Lusták voltunk, így csupán a hét kiemelt gazdi keresője frissül rendszeresen. Kérek mindenkit,
amint felkerül ossza, hirdesse.
 
A hét SOS segítségkérése Chuck miatt indult útjára és példásan helyt
álltunk. Hogy miért? Azért, mert nagyon sokan utaltatok, majdnem a teljes összeg össze is jött. Természetesen lesznek pontos infok is Róla.

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani Chuck nevében, amiért ismét ilyen pártatlan összefogásnak lehettünk tanúi.
 
Sajnos a műtét csak az első lépés a gyógyulás felé. Köszönet Olivérnek és Katának, valamint Andrisnak, hogy első szóra ugrottak és rendezgetik a nagyfiú sorsát. Chucknak most a legnagyobb szüksége kutya pelusra, illetve gyógyszertárban kapható betegalátétekre lenne. Kérjük, ha valaki tudna tárgyi adománnyal segíteni, ilyesmiben gondolkodjon.

Voltak persze házon belül is költözések

 
Uniqum bácsi soroksári lakos lett, és élvezi a kertvárosi sétákat, illetve a csendet és nyugalmat. Jövő héten Ő lesz a hét kiemelt gazdi keresője!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A múlt héten 4 szerencsés spani szépült meg Adrinál, az Adrienn Kutyakozmetikában. Kocka és Uniqum bácsi, valamint a már gazdis Dodó és Bosco. Képek a galériában, de vigyázzatok, mert a hétvégi fagyizás képei is ott vannak elrejtve!
 
Adri, köszönjük szépen a kozmit és Olivérnek, Zsuzsinak a fuvart.

És ha már a szépség került szóba, cseppnyi cavalier kislányunk Márti felvezetésével nagyon szép bírálatot kapott élete első kiállításán:
 

 

 

 

Hobbi kölyök szuka: Rocker Cocker Jucus.

 

Legszebb hobbi kölyök , hobbi BIS.be jav. címet szerzett, Így már el mondhatjuk, akit vonz a kiállítások világa, nyugodtan fogadjon örökbe. Hiszen egy mentett spanit felkészíteni és felvezetni ugyanolyan öröm, és ugyanannyi munka… és ami ennél is fontosabb, hihetetlen mennyire élvezik a kutyák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A héten Tökölön jártak:

 
Kovács Jánosék, és reméljük a képek hűen adták vissza, mennyire jól érezték magukat. 
Valamint hálával tartozunk Tamarának aki a héten is kint járt az ebeknél és segített és segített és segített ahogy szokott valamint Mariannak, aki tartotta a frontot, míg a csapat egyik fele a Terani cukrászdában volt bemutatkozó napot tartani. Olivérnek és a csajoknak, akik ismét logisztikáztak, fuvaroztak, fotóztak, sétáltattak és állták az érdeklődők rohamát. Tamara, aki újra kitakarított a Mauzik után. És nem utolsó sorban PapaMacinak és szintén Olivérnek jár a köszönet, Akik gyönyörűen bevirágozták a spanik udvarát. Így már igazi, családias hangulat uralkodik kutyáink között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Terani Cukrászda dolgozóinak a szíveslátást!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Természetesen soha nem fogyunk ki az ötletekből!

 
Olivér kedvéért ezen a héten szombaton (május 5.) beüzemeljük a bográcsot és csapatépítő bográcsolásba fogunk, ahová szeretettel látunk mindenkit, aki szeretne megismerkedni velünk, és természetesen a kutyáinkkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr694485909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása