Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: BAMBI

2012. április 23. - panettone

Bambi 1 év körüli ivartalanított spániel-mix kislány.

DSC05160 (Másolás)

 

Édes, kistermetű kutyuska, akiről nem sok rosszat lehet írni. Más kutyákkal játékos, nagyon jól kijön Velük. Szobatisztaságra még szoktatni kell, illetve figyelni kell rá, mert Ő szól, jelez, ha dolga van, de kapsz egy percet, hogy kiengedd. :)

DSC051572 (Másolás)

Hízelgős, kedves, félénk, pórázon szépán sétál.Imád kocsit vezetni és matracokat szétrágni. Ő a háromszög sajtok nagy imádója. Ha tehát Őt választod, biztos lehetsz benne, hogy nem kell kidobni egyetlen egyet sem :)

 

DSC05450 (Másolás)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ha szeretnéd társadul fogadni ezt a tüneményt, akkor ne habozz, hívd gyorsan a 06/30/998-3947 telefonszámot, és beszélj meg egy randevút Bambival!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Bambink sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr984468426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása