Üdv a Cocker Rockerek világában!

Ismét helyhiánnyal küzdünk, de bízunk Bennetek!

2011. december 31. - panettone

  

 
Kérjük, akik az idén mégsem nyertek a lottón, de továbbra is fenntartják segítő szándékukat, gondolkozzanak el azon, milyen kevés kiadással jár egy ideiglenesen nála lakó kutyánk gondozása.
 
Mi sem a lottóötösből finanszírozzuk a hobbinkat, dolgozunk a szerencsésebbek saját gyerekek és kutyák mellett vállalnak plusz egy-két mentett spánielt. Nehéz, de soha olyan nehéz nem lehet, mint nekik kitaszítottnak és elhagyatottnak lenni.
 
Az utcánál jobb Tököl, de nem az lenne a célja, hogy ott kutyák tucatjai várják, hogy valaki felfedezze őket! Judit fogadja és elindítja őket… ehhez rá van szükség!  De az oltott, chipezett és ivartalanításon átesett ebeknek sokkal jobb lenne családoknál rehabilitálódni, ráadásul hirdetni is könnyebb őket, hiszen jobban megmutatják, milyen édesek, okosak, ha egyénileg tud valaki foglalkozni velük!
 

Akiknek most a legnagyobb szükségük lenne a segítségnek eme formájára - Ők azok, akik a falkából soha nem mennek gazdihoz, mert nem jól viselik!!!

 
Soványkák akiknek, finom falatok, meleg otthon és extra törődés kellene:
 
D-Monka
 
Öregecske kanocska, megtévesztő külsővel! A hányatott sorsából rajta maradt zord külső egy bújós cicát takar.
 
 
D-Monka
  
 
Füle, a butuska kanocska, aki szintén a soványságával veszi le az embert a lábáról. Napi többszöri étkezés és sok játék kellene a meg gyötört kis testének és lelkének egyaránt.
 
 
Füle
 
 
Gyönyörűségesen szép, de ITT esélytelen fekete keverék
 
Gertrúd
 
Gertrúdot ritkán látni, hiszen neki mindig dolga van, folyton zsizseg, mindez őrületes kíváncsisággal és megfelelni akarással társul. Nagy meglepetéseket okozna, ha jutna rá több idő, és valaki egyedül vele tudna foglalkozni időnként!
 
 
 
 
DSC04212.JPG (640×428)
Gertrúd
 
 
 
Mindenki kedvence HubiBubi bácsi
 
Ő is sokkal jobban érezné magát egy csendes, meleg kosárkában, ahol nem kell a fiatalokkal küzdenie a figyelemért. Spánielek estében idős kutyát nem reménytelen örökbe adni, erre sok jó példánk van, de a Tököli hideg éjszakák nem tesznek jót Hubi Bácsi esélyeinek.
 
 
HubiBubi Bácsi
 
Akikről feltételezzük, jól el lennének egyedül is a meleg lakásban, teli pocakkal egy rövidebb séta után is pár órácskát
 
Dolly
 
Dollykát az mentette meg az altatástól, hogy spánielnek nézték… persze annak indult, de esélytelen kis fekete keverék lett belőle. A falkában, látván a spánieleket, még nem esett rá senkinek a választása, pedig álom kedves, nagyon bújós kiskutya, aki csak a falkában tűnik túl egyszerűnek a fajtatiszta spánielek között. Egyke ideiglenes kutyaként kidomboríthatná, hogy nem minden a nem létező pedigree, sokkal többet számít az, ami belül van.
 
Dollyka
 
 
Fifike
 
Régi motoros kisöreg, kedvenc sportja a másfél óra háton, utána könnyű ebéd és a sztároknak kijáró luxus kosárkában újra edzi magát! Számára is kiugrási lehetőség lenne, ha egy ideiglenes mami sokat mesélne róla, mígnem valaki elirigyli és örökbe fogadja.
 
 
Fifike
 
 
És aki kihívásra vágyik, fejtse meg Pepperonit!
 
Ő az a csakis egyke kutyának való kutya, aki ha el akar érni valamit, előadja a: „Pepperoni öreg és picike és egész nap olyan jó volt” című műsorát. De ha valaki a helyére pályázik, fiatalokat meghazudtoló gyorsasággal tisztázza: Ő már itt volt, amikor a földmérők leszúrták a telekkönyvi határokat. Tévedhetetlen! Mindig igaza van! Ha nincs akkor később kiderül: mégis igaza volt. Nem lehet nem szeretni, vagyis lehet, de az őt nem érdekli.
 
Nézd meg az oldalát és szeress bele:
 
Pepperoni
 
 
Természetesen nem csak Ők várnak gazdira, vagy ideiglenes befogadókra. Mentvényeink folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Míg töritek a fejeteket, kísérjétek őket figyelemmel:
 
Segíts, hogy a rémálomból ők is felébredhessenek, közben várhatod a lottó ötöst, de ne ez legyen a kifogás. Igyekeztünk minden féle családba és élethelyzetbe illő kutyákat megmutatni Nektek, ha bárki elnyerte tetszéseteket, keressetek minket bátran a spanielmentes@gmail.com címen vagy a 06309983947-es számon
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr73510228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása