Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: DOMINÓ

2011. szeptember 25. - panettone

Dominó 5 év körüli arany angol cocker spániel kislány.

DSC06509

 

Dominó másfél évig raboskodott a salgótarjáni gyepmesteri telepen, ami lássuk be, Őpukkancssága miatt nem meglepő.

Mindenképpen egyke kutyának ajánljuk, mert elengedhetetlen késztetést érez minden kutya megrendszabályozására, nevét is ennek köszönheti.

DSC08554

Emberekkel rendkívül kedves, ragaszkodó, szeretetéhes, azonban nem elfelejtendő, hogy életéből hiányzik másfél év következetes nevelés és valószínű előtte sem járt kutyaiskolában. Így egy kis tapasztalat nem hátrány.

DSC08581









Ha lemaradtál Fillér kutyánkról, itt a remek alkalom, hogy jelentkezz a 06-30-998-3947-es telefonszámon, hogy találkozhass a kis domina Dominóval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Dominónk sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás", vagy egy "Tetszik" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr163256166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása