Üdv a Cocker Rockerek világában!

London kis élete... Ahogy én látom!

2011. június 26. - panettone

 London valaha boldog kutyus volt. Élte a boldog gazdis lét rózsaszín hétköznapjait - méghozzá gondtalanul. De ez már a múlt. A tulajdon gazdái ugyanis egy napon úgy döntöttek, hogy külföldre mennek 1 évre, és Rá már nincs szükségük. Vagyis kellene még, de majd csak egy év után...

Így történt tehát, hogy London egy szép napsütéses napon megérkezett a Spániel Mentéshez. A hozománya is vele érkezett: egy rattan kosárka, 3 játék, 2 labda és egy takaró. Ennyi volt az Ő kis élete... Ez a kis élet néhány perc alatt darabokra hullt, hiszen 30 másik kutya között ugyan mennyi esélye lehetett egy rattan kosárkának, és néhány játéknak???

London az első napon nagyon félt. És ami az én szememben elszomorító az volt, ahogy végignézte régi kis otthonának darabokra hullását. Pontosabban a rattan kosárka szétszedését. A szemében minden benne volt: kétségbeesés, szomorúság, düh, tehetetlenség. De mit tudott tenni? A sorsáról döntöttek.

Mi azonban nem adjuk fel! Ez és az ehhez hasonló esetek buzdítanak arra, hogy semmi más nem számít, csak a jelen és a jövő. Ezért igyekszünk Londonnal minél hamarabb feledtetni a múltat. A múltat, ami egykor szép volt, de hisszük, hogy egy sokkal szebb jövő vár Rá. Mert megérdemli...

Mára elértük, hogy London tud örülni egy-egy embernek. Először is Juditnak, aki nap mint nap gondozza, foglalkozik vele, eteti. A második én voltam, akit az a megtiszteltetés ért, hogy egy délután felállt két lábra, a hasamra tette a két első mancsát és azt mondta: "Most már téged is szeretlek!" Aztán szép lassan a többiek felé is nyit. Például Leti felé, akit a rendezvényen igencsak ostromolt a szeretetével:

 

Ez tehát London egyszerű kis élete... Napról napra újra tárul számára a világ. És ennek a világnak mi igenis részesei vagyunk. Ezért érdemes tovább és tovább csinálni!

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy Te is közöttünk légy, akkor írj a spanielmentes@gmail.com e-mail címre. Ha szeretnél belelátni mindennapi kis életünkbe, akkor csatlakozz az Együtt a Spánielekért! című Facebook csoportunkhoz: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_224353604256320

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr973017061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása