Üdv a Cocker Rockerek világában!

Kripli Artúr és Gigi Művésznő

2011. január 07. - panettone

Artúr2, felnőtt ivartalanított angol cocker spániel kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki megörökölte Artúrkát és tesvérét Gigit, könnyű szívvel mondott le róluk. Eltelt  2 év amíg a gazdi szomszédja kegyelem tápon életben tartotta őket majd eljött a hagyatékul hagyott ház, a két öregecske otthona átvételének ideje és a testvérpárnak sürgősen takarodnia kellett a portáról. A történet rövid, szokás szerint szomorú.

De Kriplikénk koránt sem, ő élvezi az élet minden pillantát! Rövidke sétákat tesz a kertben, előszeretettel kertészkedik vagyis segít a termény betakarításában és elfogyasztásában - kedvence a koktélparadicsom, közvetlen a bokorról. De imádja nyers sütőtököt, répát, almát.... és eddig csak ennyit tudtunk feltérképezni étlapjáról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alvás világbajnoka, tudja oldalt-hason-háton. Más kutyákkal remekül kijön, az idegeneket - főleg ha alvásból merik ébreszteni megugatja, de könnyen lekenyerezhető. Csámpás kis lábain bármikor legyorsulja fiatal társait ha labdáról vagy jó illatú finomságról van szó, de nem tolakszik, szépen kivárja a sorát.

Artúrtól sokat lehet tanulni, lehet gyakorolni rajta a feltétel nélküli elfogadást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kripli Artúr igazi jellem, a szeméből áradó hála és rajongás a legkeményebb macsót is arra készteti, hogy lehajoljon és megsimizze. Jó esetben Artúr még 4-5 évig lehet hű társa és vérnyomás-csökkentője a rá jelentkező gazdijelöltnek.

 Artúrkáról bővebb információkat a 06-30-534-7878-as telefonszámon Marcsitól kaphatnak az érdeklődők.

 

Gigi  Művésznő, 10 éves arany, angol cocker spániel ivartalanított szuka

 
 
Gigi ízig vérig NŐ a legrafináltabb fajtából! Mit neki tíz év! Először távolságtartó mint egy úrinő de jutifalattal elő csalogatható belőle egy mindenre kapható cafka, Ha barátot vél felfedezni a közeledő kétlábú ismeretlenben teljes átéléssel hagyja magát simogatni, dögönyözni, kényeztetni ölbevenni...ennek tudatában lehet jelentkezni rá Gigi remekül elvan egyedül, szobatiszta és csendes, nyugodt kislány, így gyerekes családoknak, illetve idős ember társának is ajánljuk Őt. Első találkozáskor még kissé bizalmatlan, de ez a két év magány után érthető, azonban az első vacsorát követően elnyerhetjük a bizalmát.

 

 

Aki szeretné Gigit személyesen is megismerni, kérjük hívja a 06-30-98-3947-es telefonszámon Juditot.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr542566777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása