Üdv a Cocker Rockerek világában!

Heti gazdikereső: Maugli

2015. május 25. - panettone

prf107743.jpg

Emlékszel még a Dzsungel könyve című mesére? Mikor szebb napokat látott, ő is ilyen bohókás, kedves, virgonc Maugli volt, aki mindig nevetésre bírta a körülötte levőket!

De mi változott meg?

Maugli 2007-ben született, ivartalanított kan. Egyáltalán nem a farkasok nevelték, hanem szerető gazdi mellett élt 6 évig, akit sajnos utána elveszített.

Az már biztos, hogy a gyász, a veszteség és ki tudja még mi miatt, de a falka nem neki való. Nem barátokra, hanem újra egy szerető gazdira vágyik. Nagyon nyugodt természete van, de jelenleg kissé szomorkás és félős. Szeretnénk neki újra megtalálni azt, aki fényt és reményt visz az életébe és akivel kölcsönös szeretetben élhetnek.

dsc05823.jpg

Ha úgy gondolod, hogy ez a személy Te vagy, aki vigaszt nyújthat a 6 éves kis cocker fiúnak, akkor keresd Őt a 30/9983947-es telefonszámon.

Mint minden védencünk, Maugli is oltva, chipezve, külső-belső paraziták ellen kezelve és ivartalanítva várja a Gazdit.

További részletek: itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr87490974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása