Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: MAUGLI

2014. február 24. - panettone

Maugli 7 éves, ivartalanított angol cocker spániel kisfiú

 

maugli3.JPG

A mi Mauglinkat nem a farkasok nevelték. Ő szerető gazdi mellett élt 6 évig, de sajnos elveszítette őt. Hogy a gyász miatt szomorkodik-e, vagy egyszerűen nem érzi jól magát a falkában, nem tudjuk.

maugli_1.jpg

Tény, hogy rettentően szomorú és félős kiskutya. Hatalmas szüksége lenne egy szerető gazdira, aki feledtetni tudná Vele gyászát, és szeretné Őt. Nyugodt kutyus, aki a kozmetikát például végigaludta.

maugli2.JPG

Ha úgy gondolod, hogy támasza, szerető gazdija lennél ennek a 7 év körüli angol cocker spániel kisfiúnak, akkor keresd Őt a 06/30/998-3947-es telefonszámon.

maugli5.JPG

Mint minden védencünk, Maugli is oltva, chipezve, külső-belső paraziták ellen kezelve és ivartalanítva várja a Gazdit.

maugli6.jpg

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel kicsi Mauglink sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr345828959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása