Üdv a Cocker Rockerek világában!

Kutya Talk Show: Miért jó ha vagyok neked?

2015. július 03. - Wabao3

dsc01213.JPG

Azt hinnéd, egyértelmű a válasz arra a kérdésre, miért jó az neked, ha van kutyád. Mert van, akivel játszhatsz és visszahozza az eldobott botot. Időnként meg jobb a semminél, hiszen jó társ. A dolog azonban koránt sem ennyinél merül ki.

Jácint megmondja a tutit...

 

Miért jó, hogy vagyok neked?

 

Mert szeretlek. Szerintem néha jobban szeretlek más embertársaidnál is...

Mert megbecsüllek. Hálás vagyok minden velem töltött percért és azért, hogy enni adsz nekem, beoltatsz, elviszel az orvoshoz, ha beteg vagyok és gondoskodsz rólam. Bár nem tudom felajánlani cserébe, hogy mikor Te leszel rosszul, kocsiba raklak és elviszlek a háziorvoshoz, de olyankor is, és mint mindig, szeretni foglak, törődök veled, ahogyan csak tudok. Éreztetem, hogy veled vagyok, nem vagy egyedül és mindenben számíthatsz rám.

Mert hűséges vagyok hozzád. Te fogadtál be, te tartasz életben. Kire nézzek fel, ha nem rád? Nekem Te vagy az isten(nő) és a legjobb barát. Sosem hagylak cserben, mert te sem hagysz el engem.

Mert felvidítalak. Magányos, üres, depressziós, szomorú napjaidat bearanyozom. Megnevettetlek, játszom veled, megcsikizem a talpadat, felébresztelek, eldugom a papucsodat, ha kell. Fényt és örömet próbálok csempészni az életedbe.

Mert sportolok veled. Eljárok veled sétálni, futni, játszani. Ez mindkettőnknek jót tesz, nemde?

Mert vigyázok rád, az otthonodra és családodra. Bár lehet, nem mindannyian vagyunk tipikus vérebek, még csak a szánk sem egyformán nagy, de megóvom, ami a tied. Nem csak fizikai értelemben vigyázhatok rátok, hanem lelkiekben is. Hiszen, ha ápolom a lelketeket, hogy boldogok és vidámak legyetek, akkor már vigyázok rátok, ugye, ugye?

dsc01193.JPG

Mit kérek mindezért cserébe?

 

Nem kérek fizetést... csak...

Leginkább szeretetet.

Törődést. Testemmel és lelkemmel egyaránt. Etess meg kérlek, oltass be, viseld gondomat, ha rosszul lennék. Ó, és ha nem akarod, hogy kis porontyokkal áldjalak meg, akkor ivartalaníts  is kérlek, hogy ne kelljen egyikőnknek sem szenvednie.

Otthont. 

És csak annyit, hadd legyek a barátod... én már attól is boldog vagyok!

dsc00763.JPG

Engem személy szerint itt érhetsz el!

És a telefonszámom: 06 30 998 39 47

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr917594000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása