Üdv a Cocker Rockerek világában!

A hét KIEMELT gazdikeresője: PEPPERONI!

2012. január 30. - panettone

Pepperoni, felnőtt arany spániel keverék szukácska.

DSC07491

Pepperoni állítólag 11 éves, de még várjuk, hogy lekopjon az ősz festék a pofijáról, mert meggyőződésünk, hogy azt valaki csak úgy odafestette:). Ő ugyanis egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy 11 éves kutyus. Sőt, Pepperonit megirigyelheti még egy 2-3 éves fiatal spániel is. Ha Őt vesszük alapul, nyugodtan elmondható, hogy egy kutya legalább 20 éves koráig él, mert kb. 8-10 év múlva lesz Pepperoni "idősnek" mondható:). 

DSC07387

Abszolút egykének ajánljuk, mert más kutyákkal képes házsártos vénasszony módjára zsörtölődni, kivéve a szintén nálunk lakó SziaTomit, akivel korát meghazudtolóan, hatalmasakat tud játszani.

 

DSC07385

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pepperoni felől érdeklődhetsz a 06-30-998-3947-es telefonszámon Juditnál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha e sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy eljutottál írásom végére, tehát érdekel Pepperonink sorsa.:) Kérlek, nyomj egy "Megosztás" gombot, hátha valamelyik kedves Ismerősödnek megtetszik ez a Drágaság, és együtt tehetik boldoggá egymás további életét. Köszönöm szépen!

 

Szigeti Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://cockerrocker.blog.hu/api/trackback/id/tr923186088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása